Топ 5: мъжки блейзери

Съгласете се: един мъж винаги има нужда от стилен блейзер в гардероба си. Особено по празниците. За това направихме класация на пет блейзера на едни от най-добрите модни компании в този бранш, като ги оценихме по функционалност, качество, стил и, разбира се, цена.

#5. Dolce & Gabbana

Това модерно предложение от италианската компания представя интересни решения както на материи така и на детайли в дизайна си. Блейзера е направен от рипсен полар в качеството си на 100% памучна материя. С три външни и четири вътрешни джоба и две копчета отпред този блейзер е перфектният избор за стилното ви ежедневие. А окантването в ревера и маншетите ще привлече вниманието на околните.

Цена: €395

#4. Hugo Boss

Стилен блейзер от фин 100% вълнен плат с две копчета. Перфектно оформеният блейзер е модерно скъсен и със стандартна кройка. Тесният ревер и леко акцентираните рамене превъплъщават модните линии на момента, докато златните копчета са намек към класическия оригинал. Фино завършени джобове с капаци, два шлица и 4 копчета на маншета завършват идеално визията на елегантния блейзер.

Цена: $550

#3. Ralph Lauren

Богат дизайн в сезонни нюанси, които придават красив завършек на рафинирания спортен стил на „Ralph Lauren“. Умело изработен в Италия от изискана материя от вълна и алпака (65% вълна, 35% алпака; подплата: 100% район). Тесеният ревер допълва силуета на леко конструираните рамене. Кантовете на джобовете извеждат ежедневния му характер, но с класическите допълнения от един среден шлиц, четири копчета на маншета и две предни копчета блейзера остава достатъчно стилно решение и за офиса. А комбинирането му с качествен панталон го превръща в елегантен костюм.

Цена: $749 (начална цена: $1 495)

#2. Burberry

Блейзер от фина вълнена материя с вталена кройка. Реверът е с малка яка, която прави линията му по-плавна (добър вариант за омекотяване на острите черти на лицето). С два шлица и гравирани копчета (4 на ръкавите и 2 отпред) с логото на „Burberry“. 100% вълнената му материя е препоръчително да се почиства само в химическо чистене. Направен в Италия.

Цена: $1255

#1. John Varvatos

Една от най-дълготрайните емблеми на всяка колекция на „John Varvatos“. Велуреният блейзер с класическа кройка е направен от козя кожа и е подплатен с най-фината материя, която компанията е успяла да намери. Това предложение от САЩ с две копчета и островърх ревер е подходящ за ежедневна употреба и немачкаемата му природа го прави страхотния блейзер за пътувания и за по-широка употреба. Направен е в Италия.

Цена: $ 1 497

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here