Топ 5 на младите секси актриси

Ако бъде попитан, всеки мъж може да посочи своите фаворитки в морето от красиви жени, изявяващи се на филмовия екрана. Ако си падате по по-млади хубавици, ето ви пет предложения на красиви и известни актриси, които тепърва ще привличат мъжките погледи.

Номер 5:

Ивън Рейчъл Ууд: 23-годишната блондинка е родена в САЩ, а зад гърба си има над 30 филма. Погледнете я и си признайте, че ви се искаше първи да я забележите, а не онзи откачалник Мерилин Менсън.

Ивън Рейчъл Ууд

Номер 4:

Емили Блънт: Тя е едва на 27 години, а вече е толкова красива. Снимала се е в повече от 20 филма, като някои от тях са „Дяволът носи Прада“ и „Върколакът“, но кой ли се интересува от филмите. Тя е просто божествена…

Емили Блънт

Номер 3:

Натали Портман: Може и да не сте си я представяли в по-секси светлина, но Натали определено има талант… освен актьорския. Хубавото е, че тя е на 29 години, но изглежда доста по-млада, което значи, че ще я виждаме по-дълго на киноекрана.

Натали Портман

Номер 2:

Кийра Найтли: Независимо дали харесвате „Карибски пирати“ или не, няма как да не сте забелязали хубавата 25-годишна Кийра Найтли. Ако сте допуснали тази грешка, моля, поправете я веднага.

Кийра Найтли

Номер 1:

Ан Хатауей: 28-годишната американка безспорно е красива, а особеното й невинно излъчване й служи добре, особено при избора на роли. Привеждаме и доказателство на думите ни.

Ан Хатауей

Източник: hollywoodnews.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here