Училище за секс? Да бе, да!

629

Преди известно време излезе потресаваща новина – близо до Виена е открито международно училище по секс. Идеята била хората да да обучават добре в различните сексуални прийоми, които да подсладят техния сексуален живот и защо не някой от тях да спясят брак или връзка. Беше обявена цена от 1400 евро на семестър. Кандидатите трбяваше да поназнайват и малко немски. Бяха обещани безплатни презервативи за всички ученици. Имаше и изискване кандидатите да бъдат на поне 16 години.

В интервю директорката на училището госпожа Томпсън обяснява как класовете ще бъдат изцяло практични със заучаване на функционални пози, техники на галене и самото тяло като анатомия.

Само две седмици след излизането на тази информация в медийното пространство се появиха и други факти. Оказва се, че това международно училище за секс е въздух под налягане – поредната рекламна измислица, която има за цел да направи ПР на една неправителствена организация от Австрия „The Bird”. Тя е искала по този начин да обърне внимание върху проблема с ниската раждаемост в бившата империя.

В крайна сметка секс училище няма да има в смисъла на новината от преди две седмици. По всяка вероятност училището ще е посредник между хора със сексуални проблеми и истински секс инструктори, които да помагат със съвети.

Снимка: http://www.odditycentral.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here