Фърги: Шокиращо решение!

0
219

Босът на Манчестър Юнайтед, сър Алекс Фергюсън изказа своето възмущение след изравнителния гол на Нюкасъл, в мач игран преди 2 дни на Олд Трафорд.

Шотландецът не можа да скрие своето разочарование при изравняването срещу неговия отбор в мача срещу Нюкасъл завършил 1:1.

„Червените дяволи“ поведоха чрез гол на Хавиер Ернандес в началото на второто полувреме, но допуснаха изравняване малко след това, дошло след скандално решение на страничния рефер в срещата. Тогава беше отсъдена много спорна дузпа, която беше реализирана от нападателя на Нюкасъл Демба Ба.

Рио Фърдинад изчисти топката с шпагат, но подкоси краката на Хатем Бен Арфа и той се строполи в пеналта. Главният рефер в тази среща Майк Джоунс първоначално не реагира за дузпата, но след това я отсъди, защото страничния рефер Джон Флин сигнализира, че има нарушение и предизвика недоволството на над 70 000 души по трибуните и милиони такива пред телевизора.

Фергюсън заявява, че Джоунс не е трябвало да слуша своя асистент и се надява, че това решение няма да повлияе на отбора му в защитаване на титлата си.

„Всеки, включително и съдията беше поразен от това решение. Той се намираше на 8 ярда от ситуацията, видя я много добре и можеше да отмени решението на своя страничен рефер.“, заявява Фергюсън пред Sky Sports.

„Преди 2 години в мач срещу Челси беше отменен чист гол за нас и в крайна сметка това се оказа достатъчно, за да изгубим титлата си. Надявам се, че през май месец ние няма да кажем същите думи.“

ВАШЕТО МНЕНИЕ