Чарли Шийн за новия сезон на „Двама мъже и половина“

0
137

Наскоро станахме свидетели на поредното изказване на уволненият от ситком „Двама мъже и половина“ – Чарли Шийн. Думите му разбира, са насочени именно към предишното му работно място. Още преди да започне деветият сезон на сериала, Чарли избърза да даде определение за своя заместник – актьора Аштън Кътчър, като го нарече „добър избор“. Сега, след като излязоха цели две серии от „Двама мъже и половина“, Шийн не скри задоволството си от представянето на Аштън. Последното използвано изразно понятие по линия на Кътчър, бе „страхотен“.

Чарли е коментирал още, че с голямо удоволствие и нетърпение е гледал първия епизод от новия сезон на ситкома, като не скрива чувствата си, че ми е било доста странно, да гледа собственото си погребение от страни (първия епизод започна с погребението на героя на Чарли Шийн – Чарли Харпър). Актьорът е бил доволен и се е забавлявал през почти целия епизод.

Героят на Аштън Кътчър е милиардер, който в последния момент се отказва от опит да се самоубие заради несподелена любов. Първата серия на този сезон, постави и своеобразен рекорд, като беше гледана от цели 27.8 милиона души.

Източник: www.actualno.com

Сподели

Обичам съвременните техно-джаджи. Смартфони, компютри, телевизори – ако работи с ток или на батерия – значи е по моята част.

ВАШЕТО МНЕНИЕ