Часовникарската компания „Hublot“ направи и шейна!

Известната швейцарска компания „Hublot“ създава сензация със всичко, което направи. Те редовно разнообразят предлаганите си луксозни произведения като включват артикули като ски, колела, а сега и шейни. „Hublot Sledge“ е пример за философията на производителя на едни от най-добрите часовници в света – „Изкуството на синтеза“.

Изключително модерният дизайн комбинира дървесина от ясен за структура, ръчно ушита кожена седалка, карбоново покритие на основите и стомана за плъзгачите. Шейната е резултат от идеята на Жан Клод Биве, изпълнителен директор на „Hublot“ и Пиер Келер, директор на ECAL – Университетът за изкуство и дизайн в Лозана, Швейцария, и в партньорство с „Graf“. Тази лимитирана серия от 10 шейни ще бъде представена на Световното първенство по ски алпийски дисциплини в Гармиш Партенкирхен.

Пиер Келер споделя в официалното изявление на компанията: „Обвързвайки високата прецизност, така скъпа на „Hublot“, с майсторството на „Graf“ и креативността на ECAL, ние имахме възможността да получим тотално уникален дизайнерски обект.“

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here