Странни рекорди

В тази тема ще ви представя някои от най-чудатите световни рекорди 🙂

Най-много изядени хлебарки

Кен Едуардс е родом от Дербшир, Англия. Той влиза в Рекордите на Гинес за най-много изядени хлебарки за 1 минута. Той изяжда 36 хлебарки.

Най-много пластични операции

Синди Джаксън (САЩ) е на 53 години. До сега тя е претърпяла най-малко 47 козметични процедури, включително и 9 операции, от 1988 до днес (три пълни фейслифта, две операции на носа, липосукция, повдигане на челюстта, импланти в устните и гърдите и др.).

Колко бързо един човек може да се измъкне от затворен куфар?

Рекордър за най-бързо измъкване от затворен куфар е поставен от Лесли Типтън (САЩ) на 31 май 2008 година в Лос Анджелис, Калифорния, Сащ, по време на „Book Expo America“.

Тя е успяла да се измъкне от куфара за 7.04 секунди.

Най-силен вик?

Рекордът на Гинес за най-силен вик е поставен от Джил Дрейк, Кент, Лондон през 2000 година. Тя е достигнала умопомрачителните 129 децибела, което е само с 10 децибела по-малко от звука на реактивен двигател.

Госпожа Дрейк е открила своя необичаен талант случайно на екскурзия до Лондон. По време на това пътуване тя решила да вземе участие в състезание по „викане“ в  Millennium Dome, където и било казано, че е поставила нов световен рекорд с невероятните 129 децибела.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here