Шест стилни мишки, които ще разнообразят ежедневието ви

Независимо дали работите на PC или на Mac, разнообразието може да ви донесе само плюсове. Особено що се отнася до компютърната ви мишка. Къде пише, че тя трябва да е стандартна, класическа и всъщност… доста скучна? Една стилна мишка бързо и лесно ще промени изгледа на бюрото ви. Затова разгледайте нашите шест предложения и преценете кое ви допада най-много.

1. Microsoft Air Mouse

Това е мишка във формата на арка, а основното й качество е лесната преносимост. Тя може да се смали до 60% от размера си без това да намали функционалността й. Естетически също е добре оформена, а батерията й издържа до шест месеца.

Цена: 50 долара

2. Hippus Handshoe Mouse

Тази мишка е измислена така, че да пасва на ръката ви като ръкавица. Това се дължи на ергономичната й форма. Мишката се предлага в малък, среден и голям размер, безжична и с кабел и в различни цветове. Или по-просто казано – изцяло по ваш избор.

Цена: 100 долара

3. Apple Magic Mouse

Мишката на Apple е чувствителна на докосвания, като само с пръстите на ръката си задвижвате курсора, а с два скролвате. Същевременно мишката е един цял бутон.

Цена: 70 долара

4. Intelligent Design Titaium Mouse

Ето това вече е стилна мишка. С цена, за която можете да си купите поне половин компютърна конфигурация, трябва наистина много да държите на външния вид, за да си я вземете. Ако го сторите, ще се сдобиете с чудесна титаниева мишка с неодимиумен скрол. Определено красива вещ, особено за цената, на която се предлага.

Цена: 400 евро

5. Eclipse Touchmouse

Тази мишка има „индустриален“ вид, а скрол бутонът позволява раздвижване на страницата освен нагоре-надолу и наляво-надясно.

Цена: 48 долара

6. Logitech MX Air Mouse

Продуктът предлага различни опции, защото освен като мишка, може да бъде използван и като дистанционно управление, или както го наричат от Logitech – „въздушен курсор“.

Цена: 150 долара

Източник: mashable.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here