10 неща, които ще превърнат вашия iPhone в камера

iPhone освен супер модерен смартфон, всъщност е един доста добър фотоапарат, а като прибавим и приличните апликации, с които лесно можете да се снабдите, ето ви заместител на фотоапарата. Разбира се, има някои специфични неща, свързани с фотографията, които iPhone не може да постигне сам. Нужна му е помощ.

Искаме само да уточним, че не ви караме да закупите изброените по-надолу неща. Просто ви даваме идеи, които могат да променят вашия iPhone към постигане на по-голямо удобство. Така че разгледайте някои от аксесоарите и, ако откриете някой подходящ за вас, не се колебайте да го добавите към коледния си списък.

1. iPhone Tripod Holder

Този тип статив е на пазара във всякакви разновидности. Специално този модел се продава най-много, защото цената му е най-ниска. Само за 10 долара получавате простичък, но полезен уред със здрави месингови крачета за по-сигурно закрепване.

Цена: 10 долара

2. Owle Bubo

Owle Bubo е доста по-важен аксесоар за iPhone. Той превръща мобилното устройство в камера с различни функции. Има обектив, външен микрофон и четири стабилни крачета. Ергономичният дизайн и теглото на уреда увеличават контрола и носят усещането за снимане с истинска камера.

Цена: 170 долара

3. Flip-Cage с iPhone 4 Mount

Сгъваемата масичка може да служи като статив за снимане и като удобна поставка, на която да сложите своя iPhone и да гледате филми на него, или просто да проведете видео разговор.

Цена: 39 долара

4. Factron Quattro

Високотехнологичното калъфче добавя метална визия към iPhone продукта. Металът е комбиниран с кожа. Към него се прикрепват 5 различни обектива (продават се отделно), които дават съвсем друг образ на снимките ви. Калъфчето е налично в 15 различни цвята и е изработено от „дураломин“, което определено звучи готино.

Цена: около 220 долара

5. Zacuto Zgrip iPhone Jr. Hadgrip

Zgrip iPhone Jr. е ръкохватка, с която да правите видео в движение с по-стабилна картина. Тази дръжка може да бъде закрепена към статив за статични снимки. Освен iPhone на Zgrip могат да се закрепват и други нужни аксесоари като светкавица например.

Цена: 69 долара

6. USBFever’s Special Effects Lenses

Ако не можете да си позволите 5-те обектива от началните ни предложения, USBFever е добра алтернатива. В обектива има няколко вградени лещи, сред които „Рибешко око“, широкоъгълна, макро и телескопична.

Цена: от 13 до 22 долара

7. Griffin Clarifi

Продуктът, създаден за iPhone 3G и 3GS, всъщност е калъф с вградени лещи. Производителят твърди, че по този начин се подобрява резолюцията на камерата в телефона. Приближените снимки са доста по-изчистени, а когато не искате лещите да влязат в употреба, с едно приплъзване ги изваждате от играта.

Цена: 35 долара

8. Joby GorillaMobile за iPhone 4

Този статив от Joby е външно решен интересно и е с крачета, които могат да се огъват за по-добро разположение на апарата.

Цена: 40 долара

9. ZoomIt SD устройство за карта памет

Този хитър аксесоар позволява да използвате вашите SD памет карти с iPhone. Така можете да разглеждате и да споделяте снимки и други файлове без да трябва да се свързвате с камерата си, Mac или PC. Малко е скъпо за големината си, но всеки, който предпочита памет картите, ще го оцени.

Цена: 60 долара

10. Glif

Glif предлага две функции – едната е на статив, а другата на поставка, с която вашият iPhone застава под ъгъл. Това е лесно, елегантно и безспорно удобно решение.

Цена: 20 долара.

Източник: mashable.com

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here