5 идеи за подарък на любителите на вино

1446
Стойка за вино от дърво

Най-лесно е да направиш подарък на почитател на виното –  пазарът предлага всякакви идеи, вариращи от класически и елегантни до модерни и артистични. Тъй като виното и празниците вървят ръка за ръка, предлагаме ви малко вдъхновение при търсенето на подарък за шефа или за член от семейството:

Тирбушон за шампанско или вино – VINOSO, GEFU – GERMANY

69 лв

удобен качествен тирбушонТирбушоните са най-малко рисковата опция за подарък, тъй като се предлагат в разнообразие от форми, размери и цени и в същото време са инструмент, който всеки, който консумира вино, използва.

Стойте далеч от обикновените и скучни тирбушони и вместо това изберете този красив и лесен за употреба тирбушон, предлаган от Smartliving.bg.

Стойки за вино

от 43 лв.

postavka-za-vinoПоставките за вино внасят стил и уют в стаята, като в същото време са удобни и практични. Изборът на стойки за бутилки е огромен, като те се различават по форма – хоризонтални и вертикални; по броя на бутилките – от 4 до над 20; по материала от който са изработени – дървени и метални.

Огромен избор на качествени стойки за вино с цени от 43 до 166 лв. може да разгледате тук.

Аератор за вино Vin Bouquet

35 лв.

Аератор за виноИма изобилие от аератори за вино на пазара, но малко са така семпли и прости като този на Vin Bouquet. Аераторът смесва нужното количество въздух с виното, докато то се налива в чашата и незабавно обогатява своя аромат и вкус.

Вече няма нужда да чакате виното да диша, защото с помощта на този прост уред за 5 минути ще имате оптимален вкус.

Система за вино Skybar, 400 долара

Системата за вино Skybar прави всичко – изстудява виното, сервира го, съхранява го и го запазва свежо в рамките на 10 дни. Може да бъде програмирана предварително с оптимални настройки на температура за 15 различни сорта вино. Освен това може да сервира вино, без да се налага преди това да го отваряте.

Капки за изстудяване на вино Skybar, 50 долара

Нямате време да чакате цялата бутилка вино да се охлади? Капките за изстудяване на вино Skybar, произведени от неръждаема стомана, са предназначени именно за такива ситуации. Перфектната температура на сервиране може да се постигне за минути – просто вземете охладителя от фризера и го поставете в чашата.

Тапа за вино с кристали Сваровски, 130 долара

Луксозната и блестяща запушалка за вино е класически стилен подарък. В средната й част са разположени 1950 кристала Сваровски, самата запушалка е от каучук, а върхът е от неръждаема стомана.

Мини бъчва, 55 долара

Малката бъчва е ръчно изработена от американски бял дъб и не е декоративна, а напълно истинска – има си стоманени обръчи, кранче и втулка и в нея може да отлежават вино, бира, текила, ром или друг алкохол. В комплекта е включена дървена поставка и таблетка за стерилизация.

 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here