5 начина да изглеждате по-млад за по-малко от 30 минути

Как да изглеждаме по-добре с малко усилия

Можете драматично да подобрите външния си вид за почти никакво време. И според Details следващите процедури са безболезнени и ви гарантират, че при следващата среща с нея, приятелите или познатите няма да е необходимо време за осмисляне, за да получите желаната реакция.

Дори повече!

1. Подобрете цвета на косата

Искате да промените нюанса или да покриете посивелите кичури?

Кати Галоти, главен стилист на „Metodo Rossano Ferretti“ в Ню Йорк, препоръчва полупрозрачна, полуперманентна боя, за да не изглежда неестествено тъмна. Цветът може да бъде приложен на цялата коса или само на кичури и ще остане там за около 6 седмици.

Време за подобрение: около 20 минути

2. Освежете кожата

За да придобиете по-младежко изглеждащо лице и изъчване, дерматолозите препоръчват да използвате ботокс, за да елиминирате бръчките на челото и около очите, инжектирането на хиалуронова киселина (естествен продукт) около линията на челюстта и устните и повърхностен химичен пилинг или леко третиране за затваряне на порите и изравняване на тена. Подобрението с трите стъпки ви гарантира перфектен външен вид за около 6 месеца.

Време за подобрение: 10 минути на процедура

3. Укротете веждите

Специалистите по козметика и козметични процедури в големите модни столици са на едно мнение що се отнася до веждите: стърчащите косъмчета трябва да бъдат отскубнати и обраслите места трябва да се почистят изцяло. Оформянето ще прибави малко блясък, ще даде повече акцент на очите ви и дори ще позволи на някои мъже да създадат по-тънък овал на лицето.

Време за подобрение: 7 минути

4. Тенът

Отървете се от зимната си бледост с най-новите спрей продукти. Един добър специалист би ви препоръчал специална процедура в козметичен салон, където ще придобиете естествен (не оранжевеещ) загар и ще радва окото на хората около вас за около 10 дни.

Време за подобрение: 7-30 минути (зависи от желания резултат)

5. Погрижете се за перфектната си усмивка

Професионалните зъболекари препоръчват да оправите кариесите си, да заличите петната и да започнете активен процес на избелване. При някои случаят е по-сериозен и тогава ще е необходима специална процедура – покриване на зъбите ви с фалцети. Отнема само няколко минути, но ще ви подсигури дълготраен резултат – 3-5 години.

Време за подобрение: 8 – 20 минути (на зъб)

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here