6 причини да останете ерген

Компромиси, мрънкане, никаква спонтанност и свобода на избор са само част от нещата, които ви чакат, ако ако най-накрая решите да се изкачите по стълбите на църквата. Ако сте на ръба да направите тази крачка, ние сме насреща, за да ви подсетим защо е по-добре да не го правите:

1. След брака жените се развалят

Повечето хора си мислят, че жените наддават няколко килограма заради раждането на децата. Грешка. Вече е научно доказано – всички жени без изключение наддават след брака. Така че, ако добавите още 5-10 кг към сега приятно закръглената възлюбена и все още гледката ви харесва, пробвайте се.

2. Край на възможностите

Разнообразието е подправката на живота. Ако се ожените, забравете нощните купони, еднократните свалки и стриптизьорките. Бъдете сигурен, че тя ще разбере и горко ви тогава. Ще осъзнаете драмата на липсващия избор, когато чуете от млада красива дама думите: „Колко жалко, че сте женен“.

3. Излиза скъпо

Цветя, брачни халки, свещеници, сватбени рокли и костюми, прием, меден месец. Ще отидат най-малко пет бона и то за сватба в „тесен кръг“. Да не забравяме, че сме в криза и банките не дават така лесно заеми.

А после идват годишнини от сватбата, подаръци с повод и без повод – покрай брака парите изтичат като от пробита кофа.

4. Всичко е един подпис

Ако искате да имате сериозна връзка и да бъдете моногамен, направете го. Бракът обаче за какво ви е? Ще се промени ли нещо в чувствата или във връзката ви, ако поставите два подписа на лист хартия? Няма нужда от договори в любовта.

5. Спонтанността умира

За съжаление с брака се губи всяка следа от спонтанност. Дори и да ви хрумне нещо ново и разнообразно, ще видите, че след дълго планиране в последната минута жена ви ще отмени събитието с класическото шикалкавене „ще го направим скоро“.

6. Разходи по развод

Ако помислите логично имате 50% шанс за развод. Ако погледнете статистиката, ще установите, че почти всички бракове завършват с развод. Както вече казахме – нахалост са отишли парите за сватбата, отгоре на това ще трябва да се охарчите и за развод.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here