Apple са продали над 4 милиона смартфона iPhone 4S за изминалия уикенд

532

Технологичният гигант Apple представи преди две седмици обновения смартфон iPhone 4S. В понеделник представители на компанията за разкрили официално, че вече са продадени 4 милиона бройки на модела и то само за трите дни от петък до неделя. Миналата седмица Apple съобщиха, че предварителните поръчки за смартфона са надхвърлли 1 милион, а телеком операторите в САЩ заявиха, че всичко, което е билo резервирано, се е разпродало почти на момента.
iPhone 4S се превърна в най-търсеният технологичен продукт. От Apple са потвърдили, че той ще бъде наличен на IT пазарите в над 22 страни от 28 октомври.
В момента се радваме на едно много успешно начало за “iPhone 4S. Над 4 милиона реализирани продажби само за първия уикенд, какво повече може да искаме. Новият ни продукт успя да надмине по популярност всеки друг телефон и пожъна двойно по-голям успех предшестващия го iPhone 4“ бяха думите на Филип Шилер, главен вице президент на Apple в отдел „Световен маркетинг“.
В момента iPhone 4S е сензационен хит на пазарите, като плътно до него се нареждат iOS 5 и услугата iCloud.
От компанията разкриха също, че над 20 милиона потребители са изявили желание за абонамент към облачната услуга. В този ред на мисли само ще припомня, че преди няколко дена Apple обяви намеренията си да пусне нов ъпдейт към iCloud, чрез който хората ще имат възможност да купуват филми и да ги гледат н а различните i-продукти.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here