Избор на безникотинови течности за електронни цигари

течности за цигари

В момента ползвателите на електронни цигари могат да избират между никотинови и безникотинови течности за електронни цигари. Вейп течностите, които залагат на никотина, са направени за плавно отказване от тютюнопушенето. Всички знаем, че един заклет пушач, не може да се откаже току-така от никотина. Има обаче хора, които искат да забравят за никотинови вкус, като за тях са измислени ароматизирани течности, без никакво съдържание на вредната съставка.

Какви видове безникотинови течности за електронни цигари има?

Разнообразието от вейп течности без никотин е огромно. На почит са плодовите аромати и вкусове, като сред тях могат да се срещнат предложения, като малина, ягода, портокал или лимон. Освен тях обаче се предлагат безникотинови течности за електронни цигари с природни аромати на какао или алое вера. Те се превърнаха в истински хит сред ползвателите на устройства за пушене в последно време. Течностите са напълно безвредни и ухаят просто очарователно.

Изборът е голям, така че няма да Ви бъде трудно, да откриете подходящите аромати за Вас. Разбира се, трябва да си изберете и специализиран магазин, в който се продават електроннни цигари и аксесоари към тях. В интернет пространството има множество предложения, така че просто отделете малко от свободното си време и разгледайте какво се предлага в нета. Предлагаме Ви кратък списък с видовете вейп течности без съдържание на никотин в тях:

 • Диня;
 • Ягода;
 • Череша;
 • Лимон;
 • Какао;
 • Алое Вера;
 • Банан;
 • Грозде;
 • Череши;
 • Понички;
 • Шоколад;
 • Дъвка;

Това са само малка част от ароматите. За да видите всички, просто влезте в избрания от Вас магазин за електронни цигари и разгледайте каталозите. Много от потребителите ще се учудят на голямото разнообразие, което ще окрият в специализираните търговски обекти за е – цигари.

Скъпи ли са безникотиновите вейп течности?

Не, не бихме казали, че са скъпи. На цена между 5 – 6 лева ще получите течност, с която можете да пушите дълготрайно. В зависимост от вашата електронна цигара и нейния резервоар, може да се изкара и цял месец. Помислете само колко пари ще спестите от закупуването на вредните никотинови цигари. Освен това, с напредъка на времето, има вероятност да премахнете и електронната цигара и да спретете да виждате смисъл в това да пушите. Много хора вече постигнаха добри резултати, така че не се и съмняваме, че можете да повтовите постижението им.

Какви са ползите от безникотиновите течности?

На първо място на тровите дробовете си, а опасността от развитие на някакво заболяване, е сведена до абсолютен минимум. И, като прибавим факта, че най-накрая апартаментът или къщата Ви ще се отърват от онази натрапчива и зловонна миризма на тютюн, то тогава има голяма изгода да заложите на този вид течности без съдържание на никотин. Те са по-евтини от цигарите, зареждат се лесно и могат да се използват продължителен период от време.

Ако обаче трябва да бъдем максимално изчерпателни, ще напишем, че безникотиновите течности за електронни цигари, имат основната задача, да Ви откажат от тююнопушенето един път завинаги. При всички полжения това е и най-голямата полза, която можем да изтъкнбем в нашата статия. А сега Ви желаем здравословен начин на живот, без грам никотин и лоши миризми.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here