Впечатляващи аксесоари: Как и кога мъжете акцентират на бижутата

С какво се отличават мъжките от дамските накити и кога намират своето забележително приложение

Акценти в мъжките бижута

Знаем, че дамите имат множество инструменти, когато искат да подчертаят стила и характера си. Често детайлите в облеклото им буквално отправят послания към околните, разкривайки основни щрихи от същността им.

Волно или неволно, това определено се случва, а независимо дали говорим за дамски или мъжки бижута от Shine.bg, аксесоарите могат да превърнат всяка визия в творческо проявление на личността.

Смятате, че представителите на силния пол не са особено активни в тази сфера? Всъщност още в древността те са използвали накитите като талисмани, впоследствие са били много разпространени сред владетелите и завоевателите, което има своето обяснение, предимно заради изработката им от благородни метали.

И стигаме до днес, когато украшенията със сигурност не са част от реквизита само на дамското съсловие.

Кои са характерните за мъжете бижута

Гривните

Елегантен детайл, който може да се показва дискретно от ръба на ризата, но с него може и да се прекали. Умереността тук е ключова, за да не натоварвате цялостния облик на аутфита и да не стряскате с безвкусица.

Ръкавели и игли

Територия, почти запазена само за мъжете. Онези от вас, които често прибягват до официалния костюм поради деловите си ангажименти, познават силата на стилните добавки към ризата и вратовръзката, а именно ръкавелите и иглите.

Този подход е класически и със сигурност впечатлява със своята изисканост!

Колиета и синджири

Излъчването на мачо, който разкрива кожа с обилно окосмяване и дебел синджир за завършек… Не, не се фокусираме върху подобни балкански крайности. Все пак какъв тип ще е колието, масивно или фино, семпло или екстравагантно е въпрос само и единствено на индивидуалните ви предпочитания.

Съществуват множество красиви плетки, които лесно може да съчетаете с ежедневното си облекло и да изтъкнете мъжката си осанка.

Пръстен

Пръстенът може да е венчалната халка, която допълнително подчертава сериозното и отговорното отношение на мъжа срещу вас. Той би могъл обаче да е също символ на мощ и влияние, да е признак за принадлежност към даден род или общност, да е украсен със скъпоценен камък, подсказващ за финансовия статус и т.н.

Налице са достатъчно изчистени и класни варианти, но отново опираме до личния вкус, който може както да намекне за добрия стил, така и да изглежда прекалено натрапчиво.

Балансът е важен, което с пълна сила се отнася до мъжете в случая, като съветът не е за подценяване и от дамите, но на тях често сме по-склонни да простим подобни залитания.

Разгледайте колекцията на Shine.bg и се уверете, че има подходяща находка и за вас! 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here