Ръчни часовници Emporio Armani – въплъщение на изящния стил

часовник emporio armani

Ръчни часовници Emporio Armani – научете повече за тези изящни и стилни аксесоари.

Важно!


Само за читателите на Benchtalks.com – можете да получите 10% отстъпка при покупката на часовник Emporio Armani от Timebox.bg. Използвайте този код: TIME1022.


Раждането на бранда Armani  датира от далечната 1973 година. През същата година неизвестен производител със свой приятел от Милано основава своя собствена, тогава още много скромна, компания за връхни дрехи.

Днес под името на  този бранд има много продукти като: козметика, различни видове луксозни дрехи, парфюми, мебели, бижута и много други аксесоари.

Но ръчните часовници заемат специално място в продуктите на световно известния бранд. Като изискан, елитен аксесоар, те могат да подчертаят статуса на човека, който ги използва, било то жена или мъж. Ръчните часовници на този бранд са създадени за хора, които обичат и носят  скъпи и изтънчени класически костюми. Но в същото време всеки ден те могат да бъдат и с прости дънки с тениска.

Първата колекция часовници е пусната на пазара под името Armani Giorgio Armani Watches. Днес много колекционери искат да притежават часовник от нея.

Първите модели са предназначени за бизнесмени. Изработени са в класически дизайн, дискретен и в същото време са със стилен вид, който подчертава високия статус на бизнесмена.

Спортните модели на бранда, които са доста популярни днес, са за ежедневна употреба или се носят по време на спорт. Изглеждат едновременно стилно и спортно.

Женските ръчни часовници Emporio Armani имат напълно различен дизайн. От изчистени класически до модели, в които се използват камъни или злато.

Наистина, брандът на тези красиви ръчни часовници предлага от най-изчистените и дискретни модели като дизайн до супер луксозни и осеяни със скъпоценни камъни и златни елементи модели. И някои от тях  са направо шедьовър – просто произведение на изкуството.

Моделите са разнообразни и всеки може да ги комбинира, както с шикозен бизнес костюм, луксозна вечерна рокля, така и със спортни и ежедневни дрехи.

С годините тези ръчни часовници са се превърнали в незаменима част от образа на модерния успешен човек. Те са с разпознаваем стил, който може да варира от минимализма и сдържаността до лукса и разточителството.

Как да се разграничи фалшив ръчен часовник Emporio Armani?

Това създава голям проблем – много трудно е да се различи висококачествено копие от оригинала и няма 100% гаранция, само индиректни знаци. Често китайските майстори на фалшификати използват часовниците на този бранд, печелейки доста пари.

Брандът Emporio Armani е  напълно уникално явление, което с времето привлича все повече  фенове по целия свят. И затова има доста фалшификати.

Най-често кутийката издава фалшификата. Тя е доста нескопосана. Трябва да има и сертификат за произход в жълт цвят и гаранционна карта. Налага се внимателно да се разгледа качеството на изпълнението на детайлите по корпуса на часовника. Лошата изработка издава очевидна евтина фалшификация. Всъщност в часовниците на бранда всичко е перфектно и работи много прецизно. Струва си да се провери и функционалността на всички бутони на ръчния часовник.

Ако пропуснем тези подробностите, нека кажем, че невероятният стил на Emporio Armani не може да бъде описан с една дума.

Emporio Armani, както и много други компании в тази област, сериозно се борят с обезличаващия дизайн на електронните продукти, които доминират в момента. А брандът Armani е намерил успешен изход от трудна ситуация на пазара, като се позова на стари традиции и дизайн на стари ръчни часовници. За изтънчените модели часовници на Emporio Armani са характерни както  причудливи извивки, цветни циферблати, необичайни материали и особени цветове, така и крайно изчистените линии. Тези часовници просто се отличават и не могат да бъдат сбъркани с други модели ръчни часовници.

Emporio Armani в часовниковата индустрия има не само специален дизайн, но и специални цени. У нас тръгват от 500 лева нагоре и могат да стигнат до доста високи суми. Но в същото време има и намалени модели от по-стари колекции, които могат да се купят с 50 процента намаление.

Но… запомнете – няма ръчен часовник Emporio Armani за 20-25 лева – това си е чисто менте.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here