Chevrolet Camaro продаден за 3 минути!

Специалната серия на „Nieman Marcus“ предизвика рекорден интерес

Американската автомобилна компания „General Motors“ се радва на успеха си, който постигна за 3 минути. Буквално това е времето, което беше необходимо на компанията, за да продаде 100 автомобила специална серия Chevrolet Camaro. Кабриолетът, който е направен за „Nieman Marcus“, беше продаден вчера чрез Коледния каталог на базираната в САЩ луксозна търговска марка.

Рекордната продажба се състоя няколко часа, след като автомобилът беше представен в предаването на NBC „Today Show“. Новите собственици, които придобиха своя Nieman Marcus Camaro по специален телефонен процес за резервация, ще получат автомобилите си тази пролет.

Серията Nieman Marcus е боядисана в тъмно бордо, като акцентира екстериора си с едва доловими, „призрачни“ рали ивици. Покривът също пасва на боята, а рамката на предното стъкло ще бъде завършена с матово сиво. Интериорът е решен с кожени седалки в абаносов цвят и с черни странични панели, като акцентът се поставя чрез червените шевове. Червените акценти се появяват и в централната конзола, волана и скоростния лост. Екстериорният цвят е внесен и вътре на таблото и на панелите на вратите.

Цялата серия ще бъде от SS модели с 6.2-литрови V8 двигатели. 100-те собственика могат да избират между 426 конски сили с 6- скоростно ръчно предаване или съответно 400 конски сили с автоматична трансмисия.

С означена цена от $75,000, кабриолетът е сред най-скъпите продукти в Коледния каталог на „Nieman Marcus“, който представя и други луксозни продукти в категорията „За него и нея“ и „Фантазии“.

Добрата новина е, че обикновеният Chevrolet Camaro идва на много по-поносима цена за средностатистическия потребител – само $30,000.

Още автоновини на Promobile.bg

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here