Citroën c3 aircross compact SUV – победител на autobest за 2018

Ситроен С3 SUV

Организацията Autobest съществува от 2001 г. и ежегодно излъчва един модел, оценен като най-добра покупка на базата на гласуване на своите членове. В журито участват 31 водещи журналиста, представители на 31 държави в Европа. Автомобилите се оценяват на базата на 13 критерия, които включват съотношение цена-качество, дизайн, комфорт, технологии, обслужване и наличност на резервни части в дистрибуторската мрежа.

По стъпките на Citroën C3, победителят в конкурса през 2003 г., новият Citroën C3 Aircross compact SUV се отличи сред конкурентите си със своите качества и спечели 17-тата награда на Autobest.

Новият Citroën C3 Aircross compact SUV е част от обновяването на марката и демонстрира нейната международна продуктова офанзива. Лансиран през октомври, моделът вече надхвърли 30 000 продажби в Европа. Потребителите са привлечени от интериора на C3 Aircross, който носи целия опит на Citroën по отношение на обем, модулируемост, дизайн и светлина. Автомобилът предлага възможности за безпрецедентна персонализация с 85 цветови комбинации и 5 интериорни пакета. Вдъхновен от очакванията на клиентите, този ориентиран към хората SUV предлага завиден обем, модулируемост на купето и е отворен към света, благодарение на своя панорамен покрив. Посланик на програмата Citroën Advanced Comfort®, C3 Aircross осигурява на пасажерите цялостен комфорт и необикновени преживявания на борда. Моделът се управлява с лекота както в града, така и на дълъг път. Неговите възможности са подкрепени от системата Grip Control® с Hill Assist Descent. Със завидния комфорт и ниво на сигурност, които предлага, C3 Aircross наскоро получи 5 звезди на тестовете EuroNCAP. Моделът е оборудван с 12 системи в помощ на управлението и 3 технологии за свърване, които улесняват водача.

За мен е удоволствие да поздравя Линда Джаксън и нейния екип по случай спечелването на наградата на AUTOBEST за 2018 година! В тази силна конкуренция, C3 Aircross доказа, че е шампион и убеди членовете на журито, че той е правилният избор тази година. Новост е и победата на автомобил SUV, което още веднъж доказва, че журито не само следва развитието на пазара, но следи тенденциите и предлага на европейските потребители реалена оценка кои са автомобилите на бъдещето!” каза Иля Селиктар, президен на журито.

С 426,000 продажби в Европа през първата половина на 2017 г., резултатите на Citroën достигат най-високи нива от 6 години насам. Ръстът спрямо същия период миналата година е 5.6%. Една година след лансирането на сегашния бестселър, новият С3, новият Citroën C3 Aircross compact SUV дава допълнителен тласък на представянето на Citroën.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here