„Farrell“ – дебютната модна линия на Роби Уилямс

288

Както ставаме свидетели в последно време – музикалните звезди обожават модата. Все повече от тях се изявяват като дизайнери на свои собствени модни линии. Британскяит поп идол Роби Уилямс вече е един от тях.

Вчера той представи дебютната си колекция, под марката „Farrell“.
Ще попитате – от къде идва името на марката на модната колекция на певеца? Тя е кръстена на фамилията на любимия дядо на звездата – Джак Фарел, който провокирал внука си да създаде дрехи, които едновременно да съчетават класически и съвременни тенденции.
Както казва самият Уилямс – тази модна линия в направена с идеята да бъде „качествено облекло за всеки мъж“. „Farrell” включва както костюми и тениски, така и ежедневни джинси и пуловери.

Британският идол зарадва 200 от феновете си, които първи успяха да си закупят неща от колекцията, като се срещна с тях на събитието. Освен срещата с Уилямс, те са получили и възможността да дефилират с дрехите от колекцията, които са си купили.

Източник и снимка: http://www.mirror.co.uk

Обичам съвременните техно-джаджи. Смартфони, компютри, телевизори - ако работи с ток или на батерия - значи е по моята част.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here