Как да подберем добър фон дьо тен спрямо вида на кожата на лицето си?

фон дьо тен според кожата

Наличието на фон дьо тен в козметичната колекция е задължително за всяка себеуважаща се дама, която държи на външността си и прелестната визия. Ето защо посвещаваме днешната статия именно на подбора на фон дьо тен – задължително е да отбележим, че изборът на всякаква бяла и декоративна козметика следва да бъде съобразен с типа на кожата, която притежавате.

Ако се чудите защо това е важно, то бързаме да ви обясним – съобразяването на козметиката с вида на кожата е от съществено значение, за да избегнете влошаване на състоянието на лицето ви и задълбочаване на кожните проблеми, ако вече имате такива. Това важи с пълна сила, ако говорим за фон дьо тен – нека не забравяме, че той е от козметичните продукти, които се характеризират с много часове стоене на лицето.

Съществуват ли достатъчно видове фон дьо тен, съобразени с различните типове кожа?

Добрата новина е, че козметичните компании се стремят действително да отговорят на разнообразните потребителски нужди и изисквания. Съществуват пет различни типа кожи на лицето и изборът на фон дьо тен спрямо това е от съществено значение за постигането на безупречен външен вид.

Комбинираните, нормалните, мазните, сухите и чувствителните кожи притежават различни и специфични нужди – ето защо е толкова важно да съобразим избора на козметика. Носим фон дьо тен ежедневно и продуктът се задържа за дълги часове по лицето. Ето защо козметичните брандове са разработили различни типове формули – на пазара срещаме хидратиращи, матиращи, слънцезащитни и минерални фон дьо тени. Всеки един от тях е съобразен за използване на различен тип кожа и придават различни завършеци. Допитайте се до дерматолог, който успешно ще ви даде ценни съвети и насоки, за да имате възможността да изберете точния продукт за вас.

Представяме ви няколко трикове за нанасяне на фон дьо тен

За да се сдобием с прекрасен макиаж и прелестна визия, е важно не само да подберем точен фон дьо тен, но и да се научим как най-добре и правилно да го нанасяме на лицето си.

Специалистите споделят за няколко начина, по които бихме могли да нанесем продукта – с пръсти, четка или бюти блендер. Открийте най-удобния и ефикасен начин за нанасяне на фон дьо тен. Не забравяйте, обаче, че, за да се насладите на максимално добър и впечатляващ завършек, е необходимо преди това щателно и внимателно да почистите лицето си, както и да нанесете база за грим. Тя определено ще помогне на фон дьо тена ви да се задържи за по-дълго време и да притежава наистина прекрасен вид върху лицето.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here