Какво казват жените: 10 двусмислени женски фрази

Много си падате по жените, толкова са красиви, сексапилни, нежни и дори забавни, но са в състояние да ви вбесят понякога само с дума.

Няма съмнение, че са ви известни по-долните отровни женски фрази и знаете, че са предвестник на нещо лошо, но знаете ли точно на какво?

Със сигурност ще ви бъде от полза да знаете какво е закодирано зад привидно невинните фрази, току виж успеете да излезете от ситуацията невредим:

1. Добре – Това е кодовата дума, която жените използват за приключване на разговор, в който са убедени, че са прави или просто не желаят повече да спорят с вас, пък дори и да ви оставят с впечатлението, че сте победител.

2. Само 5 минутки – Ако се приготвя за излизане, означава половин час; ако обаче вие се бавите или сте обещали да спрете да играете на компютъра, тогава тези 5 минути означават точно толкова.

3. Няма нищо … – Ето това е затишие пред буря. Тя определено иска да каже нещо и трябва да бъдете много внимателни. Разговор, започнал по този начин, обикновено завършва с „Добре“ (виж 1).

4. Хайде, направи го – Не се бъркайте – това е предизвикателство, а не молба. Не го правете.

5. Въздишка – Тя играе ролята на дума, която обикновено мъжете разбират погрешно. Дълбоката въздишка означава, че според нея сте идиот и се чуди защо въобще си губи времето да спори с вас с вас за „Нищо“ (виж 3).

6. OK – Това е една от най-опасните думи, които жена може да каже на мъж. Означава, че вече обмисля как и кога ще си платите за това.

7. Благодаря – Просто ви благодари … освен ако не каже „Много благодаря“, което си е направо саркастично.

8. Както искаш – Начин една жена да ви каже, че никак не е доволна, от това, което предлагате.

9. Остави, аз ще го направя – Още една опасна фраза. Това означава, че една жена неколкократно ви е помолила да направите нещо и в крайна сметка го прави сама. Мъжът ще попита „Има ли нещо?“, а отговорът на жената е … (виж 3).

10. Коя е тази? – Внимание, това не е обикновен въпрос … винаги когато жена ви пита за друга така, всъщност иска да каже: „Каква е тая пикла и откъде я познаваш?“

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here