Гледайте сериалите си до безкрай със стил

гледане на сериали

Миналата година преживяхме пандемията, гледайки любимите си сериали, и въпреки че и преди сме преживявали телевизионна треска от време на време (нали помните Игра на тронове?), тази година сме готови да прекалим с гледането на съвсем ново ниво.

Безжичният интернет е важен, но абонаментите са тези, които променят всичко

Бавният интернет може да подложи търпението ви на тест докато гледате любимия си сериал. Бавното зареждане и губенето на връзката са истински кошмар.

Безжичният интернет не достига до всяка стая на апартамента?

Това е една от най-честите причини за слаб интернет сигнал. Ако това се окаже проблема, можете лесно да го решите с разширител за обхват: няма да има мъртви зони в дома ви и ще можете да гледате без да спирате сериалите си в от кухнята до спалнята, в хола или – защо пък не – в тоалетната!

Безжичният интернет е важен, но все пак безполезен без абонемент за стрийминг услуга. И защо да си избирате само една, вместо да имате всички? Netflix, Amazon Prime или Disney Plus предлагат чудесен избор на съдържание и можете да изберете да плащате месечно, за да сте гъвкави и да можете да спирате и активирате наново абонамента си.

Netlix например ще излъчва Приятели до края на 2021 и се оказва, че старите сериали се отразяват добре на здравето, особено ако страдате от тревожност. Но може тревожността ви да е породена от това, че очаквате новите епизоди на Чадърената академия, които ще могат да се гледат до края на тази година или началото на 2022?

Amazon Prime ще пусне нови епизоди на Момчетата всеки момент и те ще бъдат предшествани от един онлайн епизод, Седем на 7, който ще поддъжра интереса преди премиерата на новите епизоди.

Disney Plus ще излъчи Круела, с Ема Стоун и Ема Уотсън, до края на август 2021,

Коя от всички ще изберете?

Със сигурност ще бъде труден избор.

Все още не сме споменали стрийминг услугите за спортни събития, но какво ще правите ако организирате гледане на мач с приятели? Стрийминг услугите за спортни събития са още един абонамент, който трябва да обмислите

Настанете се удобно

Не пропускайте и секунда от любимия си сериал: подгответе се за дълга вечер с безкрайно гледане и предвидете нуждите си преди да натиснете “пусни”.

С таблет или мобилен телефон можете да стриймвате където си искате, но удобен диван е много по-добре от неудобен стол. Може би едно одеало ще донесе допълнителен уют: може да си вземете едно голямо и пухкаво и да го споделите с най-добрия си приятел.

Що се отнася до храна и напитки, можете наистина да забележите разликата между начинаещия любител на сериали и професионалиста. Сладки и солени пуканки, мини кифлички, домашна пица… Ако си сготвите нещо вкусно преди да се настаните удобно на дивана, няма да се налага да спирате сериала докато гледате. А за любителите на хубавата бира, охладител за бира в същата стая, в която гледате, ще ви даде усещането за кино зала в собствения ви хол. Намерете своя тук.

Предпочитате безалкохолно? То трябва да е перфектно охладено и близо до вас. Някога обмисляли ли сте да да си вземете охладител за напитки за хола? Ето няколко възможности да направите апартамента си много по-добър от кино!

Ако поканите гости вкъщи, освободете повече място, така че всички да се настанят удобно и да виждат добре екрана: никой не иска да изтърве печелившия гол или важен обрат.

Също така, когато поканите приятели за вечер на безспирно гледане, сложете храната на няколко места из стаята, в която гледате, така че всеки да има нещо за хапване наблизо и да не се налага да минава пред телевизора, за да вземе последното парче пица.

Време е за наистина безкрайно гледане

След като нагласихте всичко, за да гледате любимите си сериали, спрете звука на телефона, облечете удобната пижама и натиснете “пусни”.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here