Торбичките са незаменими в ежедневния ни живот

Хартиени торбички

Торбичките са незаменими в ежедневния ни живот. В съвременния свят те представляват не само опаковка за пренос на стоки, но и важен инструмент за реклама и създаване на имидж на компаниите. При създаването на желания имидж в очите на клиента, необходимо е да се претеглят всички детайли – започвайки от името на фирмата, сферата й на действие, посланието и стигайки до избора на самите торбички, на които ще бъде изобразено логото.

Точно тук изборът на материал е ключов. Хартията е суровина, която в наши дни все по-стабилно измества найлона, предлагайки ред ползи – тя е здрава, издръжлива, влагонепропусклива, стилна, екосъобразна и т.н. Освен това предлага много възможности за персонифициране и стилизиране.

Хартиените торбички с фирмено лого често се използват при провеждането на презентации, промоционални събития, изложения, корпоративни мероприятия и т.н. Те са традиционен опаковъчен материал, когато подаряваме подаръци.

Трябва да отбележим, че изработването на хартиените торбички понякога надвишава разходите за найлонови. Грубо е обаче да се ориентираме по количеството, загърбвайки качеството и посланието, което искаме да отправим.

Признайте – едно е да купите подарък и да го сложите в красива хартиена торбичка с тематичен брандиране, а съвсем друго – да използвате найлонова торбичка. Впечатлението, което ще оставите е съвършено различно.

При хартиените торбички може да избирате форма, размер, цветови решения, материал и др. На пазара се предлагат различни решения – промазана хартия, ламинирана, матова, гланцирана и др. Всички те позволяват да създадете специфичен имидж на фирмата. Ако искате да се възползвате и вие от този ефективен маркетингов подход и да се сдобиете с уникални подаръчни торбички ви препоръчваме да се възползвате от услугите на ЕлитМК който един от най-старите производители в България в дълго годишен опит.

Двигател на рекламата

Всеки един бизнес се нуждае от постоянно захранване на популярността му. Особено важна роля в този процес играе рекламата. В наши дни съществуват огромно количество маркетингови решения и инструменти. Един от доказалите се са хартиените торбички с лого по поръчка.

Дори един начинаещ предприемач може да си позволи този тип реклама. Хартиените торбички са като визитните картички – те са лицето на компанията и могат да се предават от ръка на ръка.

Предимство на хартиените торбички е, че те се отличават от обикновените найлонови варианти. Върху хартията всяко изображение и лого изглежда по-ярко, красиво и интересно. Традиция е на празници и по време на промо акции компаниите да разпространяват подаръци или рекламни материали изрично в хартиени торбички – те са печеливш маркетингов ход и своеобразен „билборд“, на който може да изпишете по желание послание, контактите на фирмата, адресите на магазините и каквото друго ви хрумне. По този начин хартиените торбички се превръщат в бюджетно рекламно решение и носят само ползи за бизнеса.

Много предприемачи са се убедили вече, че нанесеното фирмено лого върху хартиена торбичка привлича погледа на хората към себе си. То провокира интерес към продукта, компанията и прави по-разпознаваема марката.

Ключов момент тук е да бъде разработена действително креативна идея за логото. Освен красиво и цветно, то трябва да бъде съчетано със здрава и удобна хартиена торбичка, за да може „ходещата реклама“ дълго време да циркулира сред потребителите.

Може да изберете, според спецификите на своята продукция, дали да поръчате торбички с дръжки или не, както и какви да бъдат те. Най-важното във всеки случай е торбичките да са изработени качествено. Така инвестицията ви ще се изплати многократно.

 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here