„Hilton Pattaya“: уникален хотел в сърцето на Тайланд

Една от най-известните световни хотелиерски компании „Hilton Hotels & Resorts“ отвори „плаващ“ хотел в Патая, Тайланд. Наречен „Hilton Pattaya„, лъскавият и модерен имот предлага освежаващо и луксозно изживяване в сърцето на международния плажен резорт на Патая, който гледа към залива Тайланд и е на около 90 минути път югоизточно от Банкок. Патая е някогашно рибарско селце, което за пръв път пленява американците като дестинация за релакс и рехабилитация по време на ерата войната във Виетнам.

Космополитния хотел се извисява в комплекса „Central Festival at Pattaya Beach“, който е най-голямото плажно съоръжение за шопинг и забавление в югоизточна Азия с над 200 магазина и ресторанти, кино и боулинг с 16 писти. Гостите ще имат директен достъп през ексклузивен вход на партера, макар че главното лоби на хотела се намира на 16-я етаж.
„Hilton Pattaya“ подсилва страхотната си локация с 302 стилни стаи в Дзен-стил и апартаменти разположени между 19-я и 33-я етаж, които предлагат панорамни гледки към океана от частните балкони. Стаите са създадени за релаксиране с елегантно и модерно обзавеждане в бяло, бежово и светло дърво, а просторната баня предлага отделна душ-кабина и модерна вана. Всяка стая също така е оборудвана с „Serenity Bed Experience“, LCD телевизори и високо-скоростен интернет. Прекрасния сякаш безкраен басейн, който е разположен измежду тучни зелени градини, предлага гледки и изживявания, които спират дъха от 16-я етаж на хотела.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here