Магията на дамските обувки: Как да заявите своето женско присъствие и да оставите трайна следа  

високи дамски обувки

Част от представителките на нежния пол изпадат до крайности в стремежа си да бъдат забелязани и да спечелят чуждото (мъжкото) внимание. Тази тактика обаче често прозира отдалеч и води до обратния ефект. Прекалената натрапчивост или дори нахална грубост само ще отблъснат обекта на въжделенията.

Истината е, че жените се нуждаят от изключително малко, за да заявят своето присъствие и да спечелят конкретно внимание. Единственото, което е необходимо, са дамски обувки на висок ток и нежни жестове.

Обувките в култ  

Дори и заклетите моногамни представители на мъжкото съсловие неволно и подсъзнателно реагират на звука на дамско токче. Колкото по-дискретно звучи, толкова ефектът е по-голям. И без да изпадаме в крайности, да си просто жена има своите преимущества.

Мъжете имат нуждата да проявяват закрила. Именно нежността и крехката природа на жените е в състояние да провокира подобно чувство. И ако решите, че носенето на обувки с висок ток е прекалена саможертва, помислете пак.

Външният вид е пряко свързан със самочувствието. Но това не означава да се подлагате на мъчения. Ясно е, че повечето високи обувки не са най-удобното нещо за носене, но си струват усилието дори само, за да се погледнете в огледалото.

За да изглеждате провокативно не е задължително токът да надвишава 10 см. Дори 4-7 биха били достатъчни, за да вталят силуета, да удължат бедрото и да приберат корема. Не вярвате? Ами пробвайте!

Стойката на тялото се променя, а усилието което използваме, за да се придвижваме на високи обувки спомага за развиването на мускулите на бедрата и корема. Какво по-хубаво от това да изглеждаме добре и да тренираме докато просто се движим?! Ако спадате към онези жени, които по никакъв начина не могат да изтърпят дълго високите обувки, има лесно решение.

Работната визия

Едни универсални обувки с токчета на стартова позиция в офиса никога не са излишни. Изберете в черен или телесен цвят. Дори само за да се разходите до кафето или просто да се насладите на собствената си гледка зад бюрото, защо пък да не се разнообразите?!

Зад волана

Тук нещата са аналогични. Не всяка дама изпитва удобство да кара на високи токчета. Особено, ако вашата кола е с ръчна скоростна кутия. Повече педали, повече дискомфорт. Един допълнителен чифт обувки в багажника няма да ви натежат. Пантофките или сникърсите за шофиране винаги ще бъдат на разположение, а през останалото време може да се чувствате кокетка в съблазнителни обувки.

Стелките са от значение

Подходящите стелки могат да направят удобно дори най-високото токче.

За това, вместо да се лишавате от привилегиите на сто процентовата жена, вземете нужните мерки и още сега си поръчайте следващото модно попълнение на Stila.bg.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here