Гривна за мъж – каква да изберем?

Мъжка метална гривна

Гривни и мъже. Двойка закопчана заедно, която разбива модните тенденции от ранната ера на 2 500г. преди Христа. От шумерите в южна Месопотамия направо до модерните хип-хоп блинг момчета, носенето на гривна може да бъде знак и допълнение към индивидуалността, класа и мисията ви.

От домашно направени конопени ленти до изискани гривни от ценни метали, изборът на правилният аксесоар за китката ви може да бъде малко труден понякога. Така че всичко което ви казахме до сега би трябвало да ви подсказва, че сме ви приготвили бърз списък със стилове и съвети за купуване и носене на гривна, които може да сметнете за полезни. Но първо, не пропускайтеда разгледате огромния избор от гривни на ниски цени онлайн.

Кожени гривни

Мъжка кожена гривнаАко искате здрава и различна гривна на добра цена, кожата е перфектният материал. Популярна сред мъжете, които целят да бъдат бунтари или „гръндж“, кожата ще ви придаде известно непокорно модно различие. Кожата е лесна за поддържане, евтина и буквално може да бъде носена от офиса до пого-концерта.

Стилна кожена мъжка гривна

Ключът към кожата е да я носите с хитрост и да избягвате комбинирането ѝ с други цветове кожа, които евентуално бихте облекли. Също така избягвайте намокряне или пот, защото и двете ще направят този естествен материал да изглежда занемарен доста бързо.

Магнитни гривни

Познати като най-хитовите модни аксесоари в последните няколко години, магнитните гривни твърдят, че подсигуряват по-добро здраве на носещия ги. Казват, че магнитното поле над и около точката на болката увеличава притока на кръв към засегнатата област. Тези предполагаеми медицински ползи са причината да виждате толкова много спортисти с такъв аксесоар.

Журито и науката все още са далеч от реалната ефективност на тези магнитни „предмети“ или по друг начин казано гривните изглеждат доста неприятно и са далеч от качеството си на модерен аксесоар. Така че ако нямате мулти милионен договор, който е свързан с възможността ви да се справяте с високо атлетични задачи, може да стоите далеч от тези известни магнитни произведения.

Стоманени гривни

Мъжка стоманена гривнаЗа по-полиран и псевдо-официален вид заложете на гривна от неръждаема стомана. Не особено скъп и подходящ материал за почти всеки стил, стоманата може да бъде издръжлива и стилна опция за повечето мъже.

Стоманена мъжка гривна

Ако не сте сигурни в качеството му на „бижутериен“ материал, огледайте се за гривни, които комбинират материали като кожа или корда, за да омекотите стила и олекотите тежкия вид на аксесоара.

Гривна от ценни метали – злато, платина, сребро

Мъжка метална гривнаЗа повечето мъже, които знаят, че гривната говори за притежателя си, инвестирането в екземпляри направени от ценни метали може да бъде задоволяващо, стилно и навременно начинание. След като искате да похарчите значима сума за нещо от сребро, злато или платина, потърсете минималистични, класически бижута, който имат искания и подходящия за вас вид и които ще отговарят на гардероба ви.

Мъжка гривна – злато и диаманти

Среброто и платината предлагат по-голяма издръжливост, така че ако ежедневието ви е свързано с джетове и кадифени ръкавици, златото евентуално ще покаже известна следа от износване. Запомнете, гривните са част от тялото ви, които са част от контакта и движенията ви, така че издръжливостта трябва да бъде реално обмислена.

Силиконова гривна

Силиконът заема спорно място в света на гривните, след като изглежда никой не е против него, защото се бори за значими каузи. Но мъже трябва да бъдете реалистични относно носенето на гумена лента около китката си 24/7. Нашата препоръка?

Носете силиконовата си гривна във фитнеса, през уикенда и в ежедневните си занимания. Офисите и фондациите имат известна част от политици, които да навигират нещата без вашите ярки стилни изложения.

И помнете, не можете да симулирате съпричастност и подкрепа спрямо любимия ви цвят или това, което отива на гардероба ви. Искате да приемете това като възможност да се образовате за каузата, която засяга вас или обичаните от вас хора. Неискреността е аксесоар, който не ласкае никого.

В заключение

Никой не може да открадне сет от манекена и да го нарече стил. Аксесоарите са тези, които разделят малцинството от основатели на тенденциите от мнозинството последователи. Гривните винаги са били част от мъжката мода до известна степен и макар че тенденциите са на приливи и отливи, умен минималистичен жест никога не излиза от мода. Вашата ултимативна цел е да акцентирате на визията и индивидуалността си без ясно да я изразявате.

  • Гривната трябва да действа като аксесоар, а не като главна част от облеклото ви. Това е акцентиращ елемент, така че подбирайте и носете съобразно всичко във визията ви.
  • Изберете кожата, ако искате по-малко грижи, здравина и непокорност.
  • Стоманата предлага издръжливост и икономия.
  • Играйте го консерватист, когато инвестирате трудно спечелените си пари в ценни метали.
  • Силиконът е еквивалент на подкрепа на съответна кауза, но не винаги означава „офис аксесоар“.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here