Какво трябва да знаем при избор на кухня по поръчка

79

Доста често процесът по проектирането и изпълнението на кухня по поръчка се оказва истинско изпитание. Когато обмисляте детайлите за начина, по който искате да изглежда помещението Ви, трябва да се съобразите с фактори като: пространство, материали, конфигурация, цветове, дизайн, разположение на уредите и кухненските мебели. Да не забравяме, че за разлика от готовите модулни и блок комплекти, кухните по поръчка са далеч не толкова щадящи по отношение на разходи и времеемкост.Кухни по поръчка от Mömax

Как да улесните максимално реализацията на Вашия проект

За да спестите време и усилия, съветваме Ви да прецените какъв тип обзавеждане предпочитате – дали в модерни, класически или винтидж стил. Помислете и за най-подходящата конфигурация, която би била най-приложима за Вас, предвид размерите на стаята. Г-образните кухни по поръчка са подходящи за помещения с по-скромни размери, докато двуредовите и П-образни конфигурации позволяват добавяне на остров, и изискват по-обширна площ. Преди да пристъпите към частта с избора на дизайн и изготвянето на проекта, добре е специалист да дойде на място, за да снеме точните размери.

Кои са основните моменти при избора на кухня по поръчка

Един от най-важните моменти е изборът на материали. Препоръчително е те да са издръжливи на топлина и влага, и да са устойчиви на химикалите в почистващите препарати. Друг съществен въпрос, на който следва да си отговорите, е къде ще поставите уредите. За да се спести пространство, хладилникът, готварската печка и съдомиялната могат да се вградят в шкафовете. Най-практично е електроуредите, с които се приготвя храна, да се поставят на нивото на очите. Кафемашини и микровълнови фурни също могат да се вградят в горните шкафове, за допълнително удобство. Други напътствия:

  • Изберете качествени и устойчиви материали за изработване на лица и плотове;
  • Съобразете цвета на плоскостите с цвета на стените и подовата настилка в стаята;
  • Изберете здрав и устойчив на топлина и влага плот, който също така и да се почиства лесно;
  • Обмислете добре разположението на шкафовете и уредите, за да си осигурите максимален комфорт;
  • Помислете по какъв начин ще бъде вграден аспираторът.

Защо да се доверите на магазин Mömax за Вашата нова кухня по поръчка

Магазин Mömax предлага огромно разнообразие от малки и големи, ъглови и стандартни, класически и модерни кухни по поръчка. Тук можете да се насладите на невероятно богат избор от цветове, дизайни, материали и конфигурации за Вашия нов кулинарен оазис у дома. Не пропускайте да разгледате и онлайн всички опции за специално разработени, евтини и практични модули, които, със своето стилно и елегантно присъствие, ще внесат финес и хармония във всеки дом!

Обичам да пиша на семейни теми, всичко свързано със семейството и децата ме вълнува и интересува. Любими са ми филмите по действителен случай. И естествено, като всяка дама, понякога залитам на шопинг тематика :).

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here