Как да зарадваме любимия мъж и да поддържаме радостта в отношенията

Да засвидетелстваме внимание към специалните за нас хора

подарък за мъж

Изискванията на съвременния живот ни принуждават да се справяме с всякакви ситуации. Въпреки че жените се славят като нежната половина на човечеството, често пъти се налага да бъдат толкова силни и предприемчиви, колкото и мъжете. Последните също са участници в редица изключения. Едно от тях е, че не винаги са толкова корави (изключваме физическите данни), колкото искат да се представят. И те имат емоции, копнеят за разбиране, внимание и любов. И слава богу, че ние жените интуитивно сме склонни да усетим това и да откликнем правилно.

Макар че тук говорим предимно за психическите последици в едни взаимоотношения, материалното може да допринесе не малко за запазване на хармонията и любовта в една връзка. То не винаги е обвързано с големи суми пари. Точно обратното.

Някои оригинални подаръци за мъже не струват почти нищо, но ефектът от тях може да остави следа за дълго време в спомените и на двамата.

Жестът преди всичко

Малките знаци на подкрепа и проява на обич са всичко. Ако чувствата са двупосочни, вашият жест няма да остане напразен.

От значение е и елементът на изненада. Не чакайте специален повод. Покажете му сега, защо и какво цените в него. Дори и най-заклетият мачо ще се разнежи след подобна проява на чувства.

Бутилка водка надписана с неговото име, сладко изкушение носещо ликовете на ваша любима снимка, уиски с персонализирано послание, катинарче с вашите имена… вариантите са толкова много, а всеки носи изключителен заряд от специално внимание и много чувства.

Отбелязвайте малките поводи

Не си позволявайте да попаднете в капана на рутината. Дори да не сте двойка от вчера и да делите общ дом от години, организирайте си срещи. Нека те бъдат на неутрална територия. Не ви е нужна резервация или официален тоалет. Просто малка изненада вечер под формата на разходка, а защо не почерпка на крак под звездното небе.

Може да го изненадате с доставка на работа (освен ако подаръкът не е твърде интимен). Все пак няма да е удачно колегите му да видят чифт пухкави белезници. Бутилка вино с надпис „успех на презентацията“ и „обичам те“ обаче може да спечели дори завистливи погледи.

Не пропускайте да изтъкнете, колко цените неговите жестове на внимание. Дори и да са елементарни, това че ги забелязвате ще повлече още след себе си. Всеки обича да се чувства значим и оценен. Това няма как да стане без известни усилия, но когато виждате че ги има – награждавайте ги.

Само няколко клика ви делят от перфектната вечер. Посетете https://ideinikbg.com и направете следващата ви среща незабравима.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here