Капсулован дамски гардероб и новите тенденции

капсулован гардероб

През новата година голяма част от дамите имат желание да сменят гардероба си или поне да му вдъхнат нов живот. Именно затова е важно да знаете какви дрехи е необходимо да имате в гардероба си, за да може да се насладите на стилно облекло и да съчетаете новите тенденции в него.

Модерният гардероб

В един модерен гардероб през тази година определено ще има много дрехи, които да носите в домашни условия. Все по-популярна е работата в дома и именно затова много марки се насочиха към по-естествените материи и повече удобни дрехи, които да носите у дома, но и навън. Тук нямаме предвид само анцузи, а истински шедьоври, които спокойно да носите у дома и да можете да вършите всичко с тях. Дамски пуловери от естествени материи, панталони, които са силно еластични и още много модни решения.

За да сте сигурни, че ще имате модерен гардероб е важно да изберете няколко основни цвята, които бихте искали да присъстват в почти всеки тоалет. Това е важно, за да може да съчетавате лесно дрехите си и винаги да изглеждате стилно и модерно.

Гардероб капсула

Капсулованият гардероб означава да разполагате с гардероб, в който всичко може да се комбинира с останалите дрехи в него. Тоест, да разполагате с дрехи, които са в цветове, които могат да се комбинират лесно. Обикновено това са цветовете в бежовата, кафявата гама, както и основните цветове, като червено, черно и бяло. Всички те лесно могат да се комбинират помежду си, освен ако не са в различни стилове.

За да направите гардероб капсула е важно да намерите дрехите, които обличате най-често. След това се заемете с избирането на подобни модели, за да може да ги сменяте и според тях може да закупите онези, с които най-лесно да ги съчетавате.

Също така е важно да изберете аксесоарите, с които да правите дрехите си по-различни и по-интересни. Аксесоарите са онези, които правят тоалета специален и именно те, могат да допринесат за стилния и интересен изглед на модното ви решение.

Новите тенденции

Новите тенденции при дизайнери, както през тази, така и през изминалата година, продължават да бъдат наистина предвидими. Много от хората, които държат на модното облекло имат нужда да покажат своите съчетания и именно затова на модния подиум, както и на градските улици, ще забелязвате много смели дами, на които определено им е писнало да си стоят у дома.

Новите тенденции ще бъдат по-смели, ще виждате ярки цветове, странни комбинации, силно изразени детайли и аксесоари. От друга страна ще виждате модели, които приличат на дрехи за дома, но всъщност са междинни. Това означава, че могат да бъдат носени, както навън, така и у дома, което ги прави идеални за всички, които работят в домашни условия.

Новите тенденции от миналата година се виждат и през новата, като поставянето на официални аксесоари върху спортни дрехи. Именно златните накити и обеци могат спокойно да се поставят на спортно, изчистено облекло, които да акцентират и да направят тоалета още по-интересен.

Не се страхувайте да експериментирате, защото именно това е моментът, в който може да си го позволите, а и ще намерите много съмишленици, не само сред дамите около вас, но и сред видните модни дизайнери.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here