Картини с коне – декорация за дома и офиса

Красиви коне на задни крака
Жребци

Обичате енергията на коня и се чудите как можете да украсите дома си с изображения на коне за най-добър фън шуй? Може да имате невероятен и зашеметяващ панел за стена с тичащи коне, или може би една детайлна снимка в близък план, показваща красивата мъдрост в очите на това животно, обичащо свободата.

Конете са наистина уникални същества и хората са привлечени от тях – и се възползват от силата им – от много, много отдавна.

При класическите приложения на фън шуй, образът на коня носи енергията на успеха, славата, свободата и скоростта. Разбира се, това са чувствата, които повечето от нас свързват с енергията на коня! Както ще видите, всички символи на фън шуй – тези, които са познати на западната култура – използват вродената енергия, която умът свързва със специфичен символ, за да събуди своята енергия.

Разбира се, можете да поставите образа на коня навсякъде, където ви харесва и смятате че е подходящо в дома си, но ако знаете, че можете да му дадете повече сила, защо да не използвате указанията на Фън Шуй?

Картини с коне може да закупите от тук

Например, преди да поставите картина с тичащи коне в дома или офиса си, трябва да съобразите и да ги ориентирате в правилната посока, в противен случай може да предизвикате негативни ефекти. Конете винаги са символ на сила, успех и авторитет, най-добрите места за поставяне на декорация с коне са в хола (но близо до входа на къщата), на работното ви бюро или в офиса.Картина с галопиращи бели коне

За да се възползвате максимално от силата на фън шуй в символа на коня, по-долу сме подбрали 3-те най-подходящи места във вашето пространство, където да го ползвате. Можете да използвате снимка, картина, скулптура или друг декор с изображението на коня в него.

Най-подходящите места за декорация с коне в дома или офиса

  1. Южната част на вашия дом или офис е едно от най-добрите места за показване на символа на коня.
    Ако използвате Western bagua, това е вашата област на славата и репутацията.
  2. Северната част на вашия дом или офис е второто най-добро място за показване на образа на коня (или няколко коня). С Western bagua, това е Вашата кариера.
  3. Ако вашият китайски зодиакален знак е конят, тогава можете да го покажете и в щастливия си фън шуй посока за успех.

Декорация с бял кон на задни кракаТъй като конете символизират фъншуйския елемент на огъня, не забравяйте да не поставяте изображения или фън-шуй лекове с коне, като например изображение с много тичащи коне, в дървесен или метален фън шуй.

Тези области са източната и югоизточната области за дървения елемент и западните и северозападните зони за металния елемент.

Ако обичате коне и бихте искали да използвате тяхната сила в областта на любовта и брака фън шуй (югозападната част на вашето пространство), бъдете сигурни, че избраната за декорация картина с коне изобразява два коня, не един или три.
Освен горните насоки за поставяне на декорация с коне в дома или офиса, има още няколко основни правила, които може да следвате.

Къде да поставим декорацията с коне

Картина - бели коне в галопЕто и някои основни правила при избора на място за картина с коне:

* Картини или статуи на един кон в офиса ви могат да укрепят вашата сила, авторитет и да ви доведат повече клиенти.

* Картина с галопиращи червени коне силно подобрява бизнеса ви чрез постоянен поток от поръчки / клиенти, като по този начин се увеличават приходите, репутацията и славата, тъй като както е известно, червеното е символ на агресивността, а конете са символ на сила и издръжливост.

* Картина с тичащи бели коне осигурява по-добро и гладко движение на парите. Тя помага да се премахнат пречките, свързани с финансовите въпроси.

* Препоръчва се да има двойка бели галопиращи коне на пода в северната или северозападната зона.

* Скулптури с коне могат да бъдат поставени на пода или на витрина в Южната зона с лице към север.

* Символите с коне са полезни само под формата на фигурки от метал, дърво, керамика или като картини, панели и декорация за стена.

* Никога не поставяйте символ на коня, изработен от кожа.

* Можете също така да поставите декоративна фигура на кон изправен на задни крака и с повдигната опашка на бюрото си. Този кон е добър знак и вдигнатите крака и опашка означават сигурен успех.Картина с кафяв кон в планината

* В картините с коне изберете тези, на които конете идват от лявата страна или гледат напред. Конете трябва да излъчват щастие в израженията си, а не в гняв.

* Избягвайте да окачвате картини, които се състоят от абстрактни начупени изображения на коне, тъй като това създава изкривяване на възприятията

* Посоката на галопиращите коне е много важна и тя винаги трябва да е насочена навътре в дома, т.е. сякаш конете идват към дома, а не излизат от него.

Полезни съвети за декорация на стените в дома и офиса. Стилни, красиви и качествени панели за стена, които да използвате за украса на всяка стена. Подбрани най-подходящи пана за стени с изображения за всеки конкретен случай.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here