Комбинирани колички – най-добрият вариант за градски условия

Комбинирана количка chicco-trio-best-friend

Изборът на детска количка е едно от най-трудните решения, пред които са изправени родителите. И това е така, защото ще я използвате непрекъснато и ежедневно. Ако трябва да направите тази покупка за първи път, твърде вероятно е да не предвидите нужните функции и характеристики и това по-късно да се окаже проблем.

Какво трябва да имате предвид при избора на количка?

  1. Начинът ви на живот:

Това е най-важният фактор, който трябва да имате предвид при избора на детска количка. Ако сте градско семейство с малък апартамент, ще трябва да помислите за мястото, където ще съхранявате количката. Важен фактор е и асансьорът, който ако е малък, ще ограничи избора ви. Вашата количка трябва да отговаря на нуждите на начина ви на живот.

  1. Цена:

Родителите често остават шокирани от цените на детските колички, но всъщност от цената зависи до голяма степен и надеждността им. Ако изберете твърде евтин модел, това може да стане причина за втора такава покупка. Представете си, че купувате автомобил, в който ще возите детето си.

Няма ли да търсите най-доброто съотношение между качества и цена?

А качеството на детската количка е от решаващо значение за нейната издръжливост. Тя ще бъде подложена на изпитанията на лошите ни пътища, качване на стълби, тротоари и прочее.

  1. Вид:

Трябва да решите дали искате лятна, зимна или комбинирана количка. Комбинираните колички са много добър вариант за градски условия. Не се налага да купувате няколко модела, защото тази количка може да използвате и през лятото, и през зимата. Комплектите включват всички необходими аксесоари, за да предпазите малкото дете през лятото от слънцето и от студа през зимата.

Комбинираните колички са сгъваеми, така че да може да ги пренасяте по-лесно в автобуса или с колата. Може да обръщате посоката на седалката към вас или по посока на движението. Дръжките и височината на седалката се регулират за ваше удобство.

Предлагат се модулни колички 2 в 1 или 3 в 1. Вторият вариант включва кош за новородено, седалка от шестия месеца нагоре и кошница за кола. Моделът Chicco Trio Best Friend 3 в 1 е точно такъв и ви осигурява удобство, надеждност и издръжливост. Бебешката количка е здрава, маневрена и лесна за трансформиране. Включва всичко, което е важно за вас, и е необходимо за бебето.

Добър бюджетен вариант е бебешката количка Cangaroo Rachel 2 в 1. Тя включва трансформиращ се кош и столче за кола. Практична, удобна и лесна за използване е. Комплектът включва още покривало за краката, дъждобран и голяма чанта за багаж.

Защо да изберете комбинирана количка?

Комбинираната количка ви осигурява надеждно придвижване на бебето от първия до 36-тия месец. Тя ви спестява място, защото не се налага да купувате няколко колички. Можете лесно да я трансформирате, докато сте навън в зависимост от нуждите ви в ситуацията. Моделите са олекотени и лесни за пренасяне.

И все пак, най-добрата бебешка количка за вас е тази, която отговаря на нуждите на вашето дете, начина ви на живот и която съответства на бюджета ви. Истината е, че не е нужно да харчите цяло състояние, за да купите безопасна и надеждна бебешка количка.

 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here