Перфектни съвети за перфектен маникюр

Красив маникюр

Питали ли сте се как на някои жени успяват да задържат за по-дълго лак върху ноктите си, а вие си купувате най-скъпите лакове и не отново не можете да постигнете този ефект?

Може и да ви разочаровам, но в случая няма значение дали използваш лак за 2 или 20 лева.

Холивудската маникюристка Анджела Роблес разкрива за всички жени тайната на перфектният маникюр.

Най-важно е да почистите всички следи от стария лак от повърхността на ноктите си, преди да започнете да нанасяте новия.

Според нея, за да бъдат вашите нокти красиви и добре поддържани трябва внимателно и прецизно да изтриете излющения лак от ноктите си, без да оставите никаква следа. Тази грешка е най-честата сред жените и много голяма част от тях я правят.

След като приключите с тази важна процедура трябва задължително да поставите специална база за изравняване на плочката на вашите нокти. Ако пропуснете това, малките пукнатини, които има всеки нокът ще излющят много по-бързо отколкото си мислите лака, независимо какво качество е той.

Как да слагаме правилно лак за нокти?Периодичното сменяне на по-ярките цветове лакове е също за препоръчване, защото именно на тях най-много си личат всички недостатъци, които има по нокътната ви плочка. Също така и най-малкото обелване на лака ви се забелязва от далеч, а вие искате да има перфектен маникюр винаги, нали?

Още един важен съвет, който ни дава холивудската маникюристка е през студените месеци да използваме неутрални нюанси, които да съответстват на цвета на кожата ни. А сега бягайте към първия козметичен магазин и накарайте всички жени около вас да завидят на красивия ви маникюр.

Какъв лак да избера

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here