Летни бебешки колички – най-търсени модели

Летни колички за бебета

Летни бебешки колички – защо да изберем тях?

С идването на топлите месеци, все повече родители се насочват към покупка на лятна бебешка количка.

Защо да спрем избора си точно на такъв модел?

Най-често те са предпочитани заради теглото си – изключително леки и маневрени, подходящи за дълги разходки в топлите дни. Много от летните бебешки колички са и компактни за сгъване и лесно се пренасят. Изработени са от текстил, който не запарва, а позволява на въздуха да циркулира. Така малчуганът ви ще се чувства комфортно по време на разходка.

Летните модели имат и комфортни позиции за сън, понеже в много от случаите детето спи навън. На пазара вече се предлага богато разнообразие от летни детски колички, някои от които все по-често предпочитани.

Модели летни бебешки колички, които са най-предпочитани

Въпреки, че някои от родителите са заложили на комбинирани бебешки колички, които включват и летен кош, предпочитат за лятото да вземат отделно по-лека лятна количка. Най-често търсени са моделите бебешки летни колички на производителите Moni, Kikka Boo, Cangaroo и Cosatto. Предлагат се както модели с по-изчистена визия, така и колички с по-смел дизайн и забавни мотиви.

Независимо дали предпочитате едните или другите, най-важното, за което трябва да гледате е модела да е функционален и комфортен за детето. Например лятна детска количка Compact на фирма Moni е един от най-комфортните им модели, които предлагат нужното удобство на мъника. Притежава нужната лекота и се сгъва компактно тип книга, за да е удобна за пренос. Има предпазен борд за защита на детето, който може да се сваля при нужда.

Тъй като най-често летните бебешки колички се използват през топлите и слънчеви дни, модел Compact е снабден с подвижен сенник с 4 секции и джоб, в който да съхранявате вещи. Освен всички екстри, моделът на Moni има и страхотен външен вид, подходящ за момчета и момичета.

Лятна детска количка Sunny и модел Joy от същия производител също са с подобни характеристики, като при тях разликата е в начина им на сгъване – тип чадър. Ако търсите нещо по-изгодно и не ви се отделят прекалено много средства за тази покупка, добре е да заложите на моделите с ниска цена като Diamond, Billy и Jerry.

Предпочитани също са и летните модели на Kikka Boo, като при тях има богато разнообразие от цветове.

Ако имате желание количката да е с по-характерен външен вид и да се отличавате, не е лошо да разгледате моделите на Cosatto, които определено ще грабнат вниманието ви. Маневрени и със страхотен външен вид ще привличате вниманието с тях, а детето ще се радва на чудните десени. Те, за разлика от другите производители, са подходящи от раждането на детето до 25 кг.

Защо да поръчаме лятна бебешка количка онлайн?

Все повече хора се насочват към онлайн покупките, а знаем, че родителите на малките деца са по-заети и нямат много време за обикаляне по магазините. Точно затова ви предлагаме да разгледате електронния ни магазин за бебешки и детски стоки BebeLand.net, където с удоволствие ще изберете най-подходящия модел за детето ви.

Улеснете разходките си с леките и компактни бебешки колички, в които детето ще се чувства комфортно.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here