Lotus ще покаже новият Evora от „Mansory“ на изложението в Женева

С големият брой нови  модели в производствената си линия, Lotus изглежда има много големи планове за бъдещето. Но какво мислите се случва със съществуващите серийни автомобили, като Evora например? Предишни изявления на компанията твърдяха, че се подготвят допълнителни доработки, които ще говорят на по-агресивен дизайнерски език. Но не това е изненадата, която Lotus е подготвил за предстоящото изложение в Женева, научихме от Autoblog.

Вместо това Lotus пита публиката: „Винаги ли е мъдро да тунинговаш?“

Е, от наша гледна точка определено не винаги е благоразумно, но понякога се получава. От нашите наблюдения и опит сме осъзнали, че когато са намесени „Mansory“ като „подобрител“, дизайнът е този, който се променя значително с невероятни цветови комбинации и блестящ интериор. Обикновено тунинг компанията използва много елементи от карбон в доработки на съществуващи вече модели, които просто ни карат да спрем и да огледаме още веднъж автомобила. Такива са Аston Martin DB9 Cyrus и Bugatti Veyron Vincero. Така изглежда са направили и с Lotus Evora.

По поръчка от фабриката, подходът на „Mansory“ към Evora е предназначен да демонстрира какво е възможно да се подобри във финалния пазарен продукт. Изглежда толкова оборудван с карбон, че може да накара автомобил от Формула 1 да завижда, но ще запазят скромно поведение докато не получат крайната оценка на публиката, която ще види модифицираната Evora на изложението в Женева.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here