Матраци НАНИ

Матрак Нани

Матраци НАНИ – водещ производител и дистрибутор на матраци и мебели

Брандът матраци НАНИ е с дългогодишен опит в производството на матраци, топ матраци, подматрачни рамки и всеки друг аксесоар, който е необходим за изграждането на идеалната спалня. Компанията разполага с висококачествено оборудване за изработката както на матраци, така и на материали за мебели и градински изделия. Продуктите с марка НАНИ се дистрибутират успешно освен в цяла България, също така и на международните пазари. Те са безспорен лидер, който се стреми постоянно да следи трендовете при продуктите за сън, чрез което осигурява на своите потребители най-добрите продукти!

Матраци и продукти за сън от матраци НАНИ

Матраци НАНИ предлагат широка гама от матраци, като при всеки един от тях са използвани сертифицирани суровини от първо качество.

При консултацията на нашите клиенти, ние от Mattro.net, се стремим да разберем какви са нуждите им, така че да успеем максимално да подобрим техния сън. Тук идва и ролята на матраци НАНИ. Разнообразието при моделите им е голямо, което ни спомага да предложим най-добрия и подходящ матрак на клиента. Предложенията на НАНИ за матраци са както еднолицеви, така и двулицеви.

В категорията еднолицеви матраци спадат сериите Каспия и Понто, като всеки един от шестте модела притежава различно по състав ядро. Сред пружинните модели в тази категория спадат матраците: Каспия Нормал, Каспия Мемори покет и Каспия Pocket Spring. При тях усещането за твърдост е средно към меко. Ядрата изградени от мемори пяна, полиуретанова пяна или от комбинацията им са: Понто, Понто Мемори и Каспия Полифлекс, при които твърдостта е по-осезаема и тялото е разположено върху равномерна упора. Който и от двата варианта твърдост да изберете, от еднолицевите матраци НАНИ, ще донесе комфорта и спокойните нощи в дома ви!

При двулицевите матраци, с марка НАНИ, пружинните модели са: Биская, Аруба, Аруба Мемори и Лигура покет. Безпружинни са: модел Хавай, Бермуда, Мармара, Модена, Тирена, Майорка, Аляска, Лаго, Бахама Мемори – Duo Lux, Сирена Фреш Мемори, Сирена Мемори и Сирена Ултрафлекс.

Всеки двулицев модел матрак се нуждае от подматрачна рамка, върху която да бъде положен, за това и матраци НАНИ предлагат своя линия рамки, с която ще завършите успешно вашата спалня! Подматрачната рамка е задължителен аксесоар, който ще придаде здравина и стабилност на двулицевия матрак. Тя ще подсигури по-дългия му живот и ще го предпази. При подматрачните рамки – Лукс, на матраци НАНИ, твърдостта може да бъде регулирана допълнително, според предпочитанията на потребителя. А при рамка Комфорт гъвкавите букови ламели са направени, така че да ви предоставят оптимално удобство. Рамките за двулицеви матраци са с различни размери, а цената на всяка една е различна и се определя според модела.

Сред продуктите за сън, с марка НАНИ, производителя предлага също така и топ матраци, възглавници и детски матраци.

Ако все още не сте изпробвали продуктите на матраци НАНИ, горещо ви препоръчваме да го направите! Без значение дали се нуждаете от нов матрак или искате просто да направите старото канапе по-удобно за вашите гостите, матраци НАНИ ви гарантират за високото качество на продукта, който ще закупите. Ние от онлайн магазин mattro.net ще ви помогнем в избора и ще доставим, избраните от вас артикули, абсолютно безплатно до всяка точна на страната!

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here