Няколко съвета за мъжкото бельо

844
Мъжкото бельо

Увереното, съвременно чувство за стил започва не с последните модели японски джинси или марков блейзер. Невероятният външен вид започва с бельото – основата на рутинното облекло на всеки мъж. Затова е учудващо защо бельото застава на последно място в шопинг-листа на мъжете. Идеята за представител на най-куция подарък на всички времена определено не помага.

Но след като прочетете всички съвети, скоро ще осъзнаете, че знанието за правилния начин на обвиване на семейното богатство може да превърне бельото в най-ценния подарък, който можете да подарите сам на себе си.

Mъжкото бельо – няколко съвета

„За“ замяната на старите боксерки и слипове

Разбрахме, че статистиките сочат, че осем години са неоходими на мъжете да сменят старото си бельо. Дали това е акуратна информация или не (надяваме се, че не е), няма значение, колко време е неоходимо да се снабдите с нов запас, в момента, в който се появи малък проблем – малка дупчица, леко скъсано или протрито – изхвърляйте!

Дали това е висока цена за относително незначителен дефект? Може би. Но износването на бельо е опасно хлъзгав наклон. А що се отнася до онези късметлийски боксерки, които пазите от студентските си години, разчистете малко място в чекмеджето с чорапи и ги оставете там да почиват…в мир.

„За“ притежанието на мъжка колекция бельо

Мъжете трябва да имат най-малко 10 чифта бельо на разположение по всяко време. Това реално са по един брой за всеки ден от седмицата и допълнителни за нощите през уикенда или за спешни случаи. На активните мъже, почитатели на физическите тренировки от всякакво естество, ще са им необходими малко повече на брой, за да посрещнат нуждите си. Обратното обаче не се отнася за пристрастените към дивана: шляенето или бездействието вкъщи не означава, че можете да се разминете с по-малък брой.

„За“ намирането на Вашата марка

Разнообразието е подправката на живота, освен, може би, когато става дума за бельото на мъжа. Може да е трудно да намерите вашата марка, която ви пасва просто перфектно – тази, която предлага не много тесния и не много широкия модел. Но след като веднъж попаднете на това, което ви трябва, добра идея е да се заредите. Разбира се, можете да изберете различни цветове, удобни екологични материали и може би дори и принтове. Но най-добият залог е да останете лоялни към името, което знаете, че работи добре за вас. Освен това, наистина ли искате да прекарате толкова време в пазаруване на бельо?

„За“ носенето на различни стилове

След като вече станахме защитници на нашата марка, много важно е също така да имате асортимент от мъжко бельо за различни дейности. Слиповете предлагат правилното поддържане почти във всяка ситуация от бара до заседателната зала. Но понякога просто имате нужда да разпуснете със свободни боксерки, особено когато дойде време за лягане (сам). И тук разбира се идва и моментът на хибрида тесен къс боксер, като идеалният вариант за поддръжка и покритие за тежка тренировка. Подредете всеки набор разделно, за да може правилният модел да е винаги готов.

„За“ пране след употреба.

Знаете ли, че мръсните чекмеджета теоретично задържат един грам фекално вещество?

Гнусно.За щастие, решението за опазване на чистотата не е облечено с памперс за еднократна пелена. Широките боксерки също няма да ви дадат допълнителен ден за употреба. Бельото трябва да се изпира след всяко носене, точка. Използвайте редовно белина, ако говорим за белите боксерки и слипове, защото те поемат повече „удари“ от по-незасегнатия цветен вид.

Очаквайте обявилите се „Против“ скоро…

Обичам да пиша на семейни теми, всичко свързано със семейството и децата ме вълнува и интересува. И естествено, като всяка дама, понякога залитам на шопинг тематика :).

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here