Модата в консервативния мъжки свят

Бизнес дама

Как едно момиче може да направи така, че да бъде забелязано и да даде тон в офиса. Предимно тези места са консервативни, но все пак има ли начин, в който можем да изпъкнем сред мъжката аудитория, да бъдем забелязани, като това не е прекалено?

Може една дама да бъде забелязана по тоалет, обувки и аксесоари.

Така например е добре да оставите смартфона или таблета за да се информирате колко е часа и можете да посетите магазин за часовници в София. Ако искате да ви забележат и то с умствените ви качества, една от началните стъпки е да си купите дамски часовници, а може и мъжки часовници. Няма да объркате нищо при избора на мъжки часовници цени. Имайте предвид, че сте на място, което гъмжи от мъже и е добре да им се харесате. Те самите би трябвало да носят маркови часовници. Самото носене на оригинални часовници говори за това, че вие сте точен човек, а в същото време сте и елегантен.

Относно дрехите – можете да носите неща, които не са част от времето, което прекарвате извън офиса. Така например джапанките или пък кецовете оставете за плажа, за планината, за парка. Тук трябва да заложите на стилни и официални високи обувки. Обувките на висок ток са за офиса. Ако не ви харесват и не можете да ходите на токчета, то е добре да проверите няколко магазина за обувки. Разгледайте предложенията и в случай, че не ви допадне нищо, то тогава прибегнете до закупуването на високи обувки на платформа. Така ще изглеждате елегантна, а в същото време ще ви бъде удобно. Важно е обувките да са удобни, защото ще ги носите по цял ден. Можете да комбинирате модел обувки с часовници Casio например. Дори можете да посетите магазин за скъпи часовници и от там да си купите целият работен тоалет. Големите производители на луксозни часовници предлагат цялостни тоалети, за да сте в тон и стилни.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here