Съвети за модерни небрежни дрехи

модерни дънки за всеки ден

От правилния избор на дънките към най-елегантните тоалети и добре прилепналите блузи – по-долу ще разгледаме най-важните небрежни дрехи, които заслужават своето място в женския гардероб.

Топ

Вие предпочитате тениска, карирана риза или се спирате обикновено на блузки с деколте или пухчета?

Независимо от изявлението ви за личен стил, важно е да изберете блузи, които са идеални за вашия тип тяло. Има много различни видове топове, туники, ризи и блузи, от които можете да избирате.

ежедневни дрехиНаистина списъкът е безкраен и докато избирате топ, нещото, което трябва да запомните, е да се съсредоточите върху скриването на проблемните области и подчертаването на женствените извивки, които заслужават вниманието на околните.

Ежедневни дънки

Как избирате перфектната опция, която може да се квалифицира като най-добри дънки за вас?

Изборът и тук е неограничен и всички марки предлагат обикновено деним, съобразен с тенденциите. Ако моделът се вписва добре в областта на талията, не ви виси в седалищната зона и не е твърде стегнат в областта на бедрата, то имате шанс да изглеждате добре с тях.

Възможностите при намирането на добър чифт дънки са безкрайни. С много марки, пускащи персонализирани фиксирани линии деним, можете да изберете да си купите дънки, които буквално са направени за вас.

Но ако това не ви изглежда като добра опция, опитайте се да изберете чифт дънки според вашия тип тяло. Изборът на дънки според вида на тялото не е толкова труден, стига да имате предвид някои съвети.

За жени с крушовидна форма, перфектните дънки могат да бъдат тези, които имат висока талия и очертават бедрата,  което е ласкателно за женствените им извивки.

За по-ниски жени, денимът с видими шевове отстрани може да ги направи по-високи.

За дамите с тяло тип ябълка, изборът на деним с широк колан ще помогне да се прикрие издутината в коремната област.

Не забравяйте, че огледалото никога не лъже и че една жена може да е най-големия критик на самата себе си. Така че, ако вие самите се харесвате в дънките, които сте избрали, шансовете ви да изглеждет наистина чудесно в тях са големи.

Рокли

Всеки гардероб е непълен без рокли. От обувки до коктейлни рокли, вие се нуждаете от перфектна рокля за всеки повод.

И докато си купувате рокля, едно нещо, което определено е добре да се вземе под внимание, е вашият тип тяло.

Жените с форма на круша ще искат да отнемат вниманието от по-обемната си долна половина и за тях са подхдящи роклите с колан и свободно падащи, разкроени тъкани.

В опита си да създадете закачив силует с впита рокля, която подчертава нежните линии, е добре да се внимава да не би роклята да е твърде стегната. За твърде слабите жени, които искат да създадат илюзия на такива извивки, изборът на рокли с халтер деколте работи много добре.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here