Какво НЕ е модерно тази есен

Понякога нещата изглеждат по-ясни и лесни, когато работим по метода на изключването. Така че, вместо да ви съветваме какво е модерно, сега ще ви обърнем внимание на това какво не е актуално и тази есен. Ето и седемте есенни стилови грешки, които е добре да избегнем:

Сиви пуловери

Въпреки че икономиката е в криза, дизайнерите заложиха на светлите цветове. Откажете се от класическото сиво и изберете от палитрата на смелите наситени нюанси на червено, лилаво и зелено.

Дизайнерски спортни панталони

Списанията за мъже, които са натоварени със задачата да следят модните тенденции още преди да са стигнали до улиците, вече хванаха такава една тенденция за тази есен – дизайнерските спортни панталони. Наречете ни луди, но тук ще се дистанцираме. Предлагаме ви и вие да заложите на панталоните тип каки и на джинсовите. Те са също толкова удобни, а и няма да рискувате да изглеждате сякаш сте се загубил на път към фитнеса или като глупака, дал стотици долари за анцунг.

Всесезонната вълна

Човек би си помислил, че вълната е универсалният отговор за всякакви метеорологични условия. И понякога е така. Но това е лесният отговор. Истинският начин да се справите със студа е плътна карирана риза, която от известно време отново е на мода.

Безформени палта

При палтата е най-лесно да бъдете хванат в модно прегрешение. Небрежният силует, обемните форми и обраслите материи може и да ви правят да изглеждате по-як, но и … бездомен. Удачното решение: оглеждайте се за якета от овча кожа – тесни и с дължина до талията.

Острите ботуши

Насладихме им се достатъчно дълго това десетилетие, така че вече се връщаме към класическите заоблени обувки. Помните ли модела на Dr. Martens от 93 г.? Е, отново е на мода, особено когато се носи правилно (с тесни тъмни дънки, например).

Избелените дънки

Откажете се от тях – най-добрият вариант са дънките в тъмни цветове. Допускат се и среднотъмните нюанси.

Цитрусовите аромати

Макар че сме фенове на по-леките аромати с нотки на лимон, лайм и бергамот, със смяната на сезона, ни е ясно, че идва време да се премине към по-тежък аромат. Опитайте парфюм с базисни нотки на ветивер.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here