Мъжки топ тайни свързани със секса

508

Ако си мислите, че мъжката сексуалност е първосигнална, и че потребностите на силния пол трябва да бъдат задоволени на мига, тогава вие със сигурност трябва да опресните знанията си за „птичките и пчеличките“, защото мъжете всъщност не са толкова елементарни.

Ето няколко неща, които по всяка вероятност са ви убягнали за мъжете и тяхната сексуалност:

1. Мъжете се влюбват по-бързо от жените

Не жените, а мъжете са тези, които излизат от контрол, когато зърнат красиво женско лице и хлътват скорострелно.

2. Мъжете си падат по „необичайния“ секс

Само 20% от мъжете са склонни да пробват „необичайни“ креватни практики, в които често влиза социално недопустимо поведение или такова, което се наказва по съдебен път, като например ексхибиционизма.

3. Високи нива на тестостерон = по-малко секс

По-високите нива на тестостерон обикновено се считат за предимство за един мъж. Когато става въпрос за половият нагон, учените продължават да установяват, че мъжете с по-високи нива на тестостерон се женят по-рядко, те са по-склонни към изневери и се развеждат по-често.

4. Настъпването на смърт по време на полов акт си има прототип

В проучване от 1975 изследващо честотата на смъртните случаи по време на секс, учените установяват уникален модел при мъжете: „починалият обикновено е бил женен; не е бил със съпругата си, когато е настъпила кончината му и се е намирал извън дома си“.

Още нещо – смъртта обикновено е настъпвала след „голям запой“. Друго проучване от 1989 г. привежда още доказателства в подкрепа на кончината по време на извънбрачен секс. Според него четиринадесет от всеки двадесет случая на „la mort d“amour“, или на коитална смърт, са се станали по време на извънбрачен полов акт.

5. По размера на мъжките пръсти, можем да познаем размера на мъжкия атрибут

В изследване проведено в Университетът на Ливърпул, се казва, че ако безименните пръсти на едни мъж са по-дълги от показалците му, това означава, че той се радва на здравословни нива на тестостерон в организма си. Ако безименните му пръсти са със същия размер или по-малки от показалците му, то той има по-ниски нива на тестостерон.

Оттук идва и практиката да се съди за размера на члена по дължината на безименните пръсти.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here