Най-подходящите съдове за готвене според техниката на готвене

Всеки добре функциониращ ресторант се нуждае от разнообразни съдове за готвене за да създаде вкусни ястия, с които да спечели повече клиенти.

уреди за готвене

Ето защо е нужно да се запознаете с различните видове съдове и техните характеристики, според техниката за готвене.

Тиган за пържене

тиган за пържене

 

  • Извити странични стени за лесно разбъркване на храната в тигана.
  • Идеален за пържене и задушаване.
  • Извитите страни предотвратяват образуването на пара в тигана.

Грил тиган

  • Благодарение на оребреното му дъно, може да си приготвяте грилована храна, без да се пържи цялата повърхност на продукта.
  • Дебелите му стени спомагат за правилното разпределение на топлината.
  • За по-голямо удобство има метални дръжки.

Тиган уок

тиган уок

  • Висок тиган с дебели стени и дръжки-уши.
  • Дъното е с малък диаметър, а стените се разширяват нагоре.
  • Използва се за приготвяне на сосове и маринати.

На сайта на Horecome.com, можете да откриете всеки един от посочените тигани, както за дома, така и за професионално ползване.

Тенджера за бавно готвене

  • Въпреки че отнема повече време за приготвяне на храната, тази тенджера е идеална, когато искате да предложите здравословно меню.
  • Запазва всички полезни вещества на храната.
  • Повечето модели имат функция да поддържат топла приготвената храна.

Уред за готвене на пара

уред за готвене на пара

  • Приготвят се здравословни ястия, без използването на мазнина.
  • Храната се приготвя в собствения си сос, което допринася за увеличаване на аромата ѝ.
  • Има няколко програми, предназначени за това, което искате да готвите: зеленчуци месо, риба, яйца и други.

Тенджера с кошница за пържене

тенджера с решетка

  • Можете да приготвяте бързо ястия, без да се притеснявате, че храната може да залепне.
  • Има многослойно дъно, което допринася за равномерното разпределение на топлината.
  • С нея спестявате време и средства.

Тенджера за паста

тенджера за паста

  • Има специалната технология на изработване, която позволява равномерно и бързо разпределяне на топлината.
  • Моделите се състоят от три части: решетъчен съд, тенджера и капак.
  • Подходяща е също за приготвяне на картофи, морски дарове и други.

Разгледайте цялата гама от професионални тенджери за готвене на сайта на Horecome.com.

Тава за мъфини

тава за мъфини

  • Тавата е с точно определени места за печене на мъфини и кексчета.
  • Благодарение на тази тава, ще имате страхотно оформени кексчета, с които да изненадате приятно клиентите си.
  • Удобна, лека и лесна за почистване след употреба.

Форми за мъфини от висок клас на достъпни цени, можете да откриете на сайта на Horecome.com.

Експертно мнение и снимков материал от https://horecome.com/тигани

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here