5 неща за бившата, които не бива да казвате на настоящата

Какво да не казваме на новата приятелка

Беше страхотна, родителите ми я обожаваха, прекарахме незабравима почивка в Италия… това са само част от нещата, които не трябва да казвате на настоящата си приятелка, освен ако не искате да премине в графата „бивша“.

Жените са странни. Веднага щом влязат в живота ви и искат да научат всичко за вас, включително подробности за жената преди тях. Не се подвеждайте – това съвсем не значи, че трябва да задоволите любопитството й – напротив, нещата със сигурност ще се влошат, ако тя научи определени неща. Ето какво не бива да споделяте за предишната си връзка:

Бившата ми беше модел/стриптийзьорка/работеше в магазин за бельо

Грешка, огромна грешка. Напълно ненужна информация за новото ви гадже. Всичко, което намеква, че бившата ви е била красива и секси, е напълно забранено. Жените са склонни да се подценяват и такова признание от ваша страна само ще я накара си помисли, че самата тя няма да може да ви задържи.

Всички ни казваха, че сме много хубава двойка

Е сега вече ще се изправите пред женската несигурност в цялата й прелест.

Разби ми сърцето

Не се заблуждавайте, че жените търсят наранени мъже. Все пак почти всеки е бил нараняван в предишните си връзки, не е нужно да се изтъква. Ако научи, че сте преживял тежка раздяла, само ще реши, че все още страдате по бившата или, че се утешавате с нея временно.

Изкарахме невероятна почивка в Египет

Дори и най-свястната жена ще изревнува, ако си представи мъжа до нея щастлив с друга жена на страхотно място. Иска й се да вярва, че емоциите между вас двамата ще бъдат уникални, така че не й разваляйте удоволствието.

Беше ненаситна … знаеш какво имам предвид!

Да, знае, но въобще не иска да научава за сексуалните ви подвизи с други жени. Или какво са правили те в леглото.

ВАШЕТО МНЕНИЕ