Обувките на пролетно-летния сезон!

463
Дамски обувки за пролетта

Скъпи дами,

знам, че обичате също като мен да поглеждате надолу и на финия си крак да виждате едно бижу, което толкова добре откликва на изтънчения ви глезен, че понякога ви се иска да излезете навън само по обувки. С настъпването на пролетно-летния моден сезон е време да огледаме какви са тенденциите в обувките и да предвидим не само от какво имаме нужда, но и бюджета необходим за това.

Обувки с намаление

Предлагаме ви една кратка селекция на най-важните модели, които ще владеят модната сцена през топлия сезон и които са задължителен аксесоар, който да вкара акцент и цвят в облеклото, а и в ежедневието ни.

Дамски обувки за пролеттаТази година трябва да заложим повече на дебелите токове, които ни връщат към онези носталгични за модата години – 60-те, платформите на 70-те и диско цветовете на 80-те години на миналия век, като ще се опитаме да избягаме от вълната маратонки на 90-те.

Краткият тур през годините ще ни покаже как да интерпретираме модата през пролетта, защото дизайнерите се вдъхновиха именно от тази цветна революционна ера, и ще ни даде ясна представа как можем да играем с осъвремените модели, като същевременно ще имаме абсолютната свобода на креативната мисъл. Освободете съзнанието си, премахнете задръжките и се слейте с духа на пролетните тенденции, които изискват само смелост. Не позволявайте обаче тази вълна да ви отвлече от това, което всъщност сте – запазете идентичността си като винаги прибавяте нещо свое.

И не забравяйте да се забавлявате!

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here