Основни модели бельо за ежедневието, които трябва да имате

бейсик бельо за всеки ден

Есента отдавна вече е тук. Какъв по-добър начин да се подготвите за есенно-зимния сезон, от това да си напазарувате ново бельо и облекло?!  За тези от вас, които все още не са подготвили гардероба си, оставяме някои идеи за основни модели бельо, които ще ви съпътстват всеки ден и трябва да подготвите.

За офиса

Изискано и basic дамско бельо: препоръчваме ви да си вземете изискани и удобни кройки в нежни, земни тонове и основни цветове като бежово, черно и бяло. Ще можете да ги носите без притеснение под всеки тоалет, за да получите необходимата подкрепа във всяка трудна ситуация.

За спорт

Обуйте любимия си чифт маратонки, изберете подходящото бельо и сте готови! Идеалният избор е спортно бельо, изработено от материи, които могат да отвеждат влагата далеч от тялото. Такива са бамбукът и микрофибъра. Що се отнася до избора на спортен сутиен, можете да избирате между модели с лека, средна и силна опора.ежедневно бельо

За партньора

Нека не се заблуждаваме, че мъжете не се интересуват от бельо. Сега е подходящ момент да го напомните на любимия. Подарете му качествени мъжки боксерки в класически или едноцветни дизайни, или пък удобни мъжки шорти за у дома със закачливи щампи. Материите и кройките трябва да изберете според предпочитанията на господина, тъй като някои мъже харесват прилепнало бельо от бамбук и микрофибър, но други предпчитат памучни модели.

Нека не забравяме и най-малките

Децата винаги имат нужда от комфортно бельо. Тъй като те не се вълнуват от качеството на бельото, което носят, е важни вие да помислите за него. За най-малките вземете бельо от памук, което ще им даде комфорт и мекота. В същото време, не забравяйте да им купите модели със забавни принтове. Така, те с радост ще сложат бельото, което сте им подготвили.

Каквото и да търсите, определено ви препоръчаме да разгледате асортимента на Astratex. Там ще откриете бельо и облекло за всеки член на семейството.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here