Парфюми Prouvé  – уникални аромати, вдъхновени от популярни световни марки

качествен евтин парфюм

Prouve е полска МЛМ компания, която стартира на 1 май 2017 г. и е специализирана в производството на висококачествени номерирани (маркови) парфюми. Те са 100% оригинални, не са реплики или имитации, а използват подобрена формула.

Собственик и идеен вдъхновител е Катаржина Травинска, бившата съсобственица на FM WORLD. Prouvé използва аромати, които досега никой не е използвал. Те са на базата на етерични масла, и се произвеждат в Грас, Франция – „парфюмерийния център на света“ и са не само напълно безопасни, но и изключително вдъхновяващи и свежи. Продуктите на Prouvé притежават многобройни PZH сертификати, както и с тях са проведени редица тестове, включително проучване на потребителите. То проведено от група независими експерти, потвърждаващи високото качество на парфюмите – без алергени състави и създадени в пълно съответствие със стандартите на IFRA.

За създаването на продуктите на компанията се разчита само френски парфюмни масла, със забележително високо качество, а всеки чудесен аромат притежава сертификат Certificate of Authenticity – Fragrance, произведен във Франция. Основната тема е представена от три основни нотки, а допълнителните съставки са в минимално количество, колкото да допълнят по уникален начин базовите нотки.

Парфюми Prouvé  –  завръщане към най-добрата френска традиция

Парфюмът Prouvé е завръщане към най-добрата френска традиция в композицията на аромати. Те са създадени според традиционните процеси на рафиниране на парфюми – мацерация (зреене), замразяване и филтриране. В резултат на това всички ухания на Prouvé притежават изключителна сила, издръжливост и уникална пълнота на аромата.

Парфюми Prouvé – архитектура на аромата

Така наречената „архитектура на аромата“ е начинът, по който той е структуриран. Обикновено парфюмът се състои от три отделни части,  познати като основа, главна и средна нотка. Всички ароматни композиции на Prouvé са изградени именно в този класически стил.

Трите водещи акорда на парфюмите винаги могат да ви помогнат да разпознаете аромата и да улесните избора си на ухание. Главната нотка отваря композицията. Тя е най-блестящата и мимолетна част, тази, която създава първото впечатление у всеки, усетил уханието. Средната нотка се усеща около половин час, след пръскането и нейното осезаемо присъствие продължава няколко часа. Основната нотка е най-упоритата и дълготрайна, тя е фона на композицията. Може да се усети дори няколко часа след напръскването.

Защо парфюмите Prouvé са толкова трайни?

Prouvé са аромати, които нямат аналози в природата. Това е художествена интерпретация на опит, който е увековечен в ароматни частици чрез иновативни методи.

Трайността на парфюма зависи от няколко фактора: качеството на етеричните масла, качеството на използвания алкохол. Това трябва да е специален алкохол, използван от парфюмерите, без допълнителни ароматни нотки, които могат да повлияят негативно на букета на композицията. Качеството на капачката също е от значение. Тя трябва да приляга идеално, за да запази уханието непокътнато, да се предотврати евентуалното навлизане на въздух. Също така следва да е изработена и изработени от подходящ материал, който няма опасност да взаимодейства с парфюма.

Дизайнът на бутилката пък е вдъхновен от традициите на френските парфюмеристи и е изработен от италиански занаятчии. Той е впечатляващо очарователен и функционален.

Молекулярни парфюми – какво представляват и как да ги използваме?

Минималистичната формула на молекулярния парфюм е комбинация от еднокомпонентен състав, базиран на френски ароматни масла с молекулярна молекула, която придава на аромата експресивен и пространствен характер. Молекулярните парфюми са изключителни, тъй като стимулират обонянието и подчертават аромата, придавайки кадифен вид на композицията. Най-голямото им достойнство обаче е, че подчертават индивидуалния аромат на кожата. Затова и професионалните парфюмеристи често ги сравняват с феромони.

Как се създават молекулярните парфюми?

Сърцевината на композицията е единствената доминираща нотка, на фона на която е молекулата, която създава своеобразна ароматна аура. В резултат на това парфюмите могат да се използват индивидуално или свободно в комбинация помежду си. Те взаимодействат индивидуално върху кожата, за да изградят накрая своя уникален състав.

Парфюми Prouve са създадени така, че всеки от тях може да се използва самостоятелно или да ги смесвате помежду им, за да композирате собствен оригинален аромат. Просто трябва да определите кои нотки ви харесват най-много – тези, които ухаят на пресен сок от лайм, розовият или горският аромат. След като определите кой аромат ви вдъхновява най-много, добавяте втори към него и така имате шанса да създадете нещо уникално.

Така например, с 6 молекулярни парфюма Prouvé можете да създадете стотици изненадващи, неповторими аромата.

Какво означават имената на цветове за молекулярните парфюми Prouvé?

За улесняване на ориентацията в магическия свят на ароматите, химичните имена на молекулярните частици са заменени с цветове. Цветът на молекулярния парфюм не се отнася до цвета на състава, съдържащ се в бутилката, а илюстрира ароматите. Той е измислен, за да ви помогне да вникнете по-дълбоко в естеството на аромата и да превърне комбинирането на различни такива в една невероятно забавна и вдъхновяваща творческа игра.

Продуктите Prouvé – качество и уникалност, събрани в едно

Продуктите Prouvé са с ненадминато качество, уникални и специално създадени да се превърнат в перфектен подарък за роднини, приятели и познати. Още щом ги изпробвате за първи път, ще усетите тяхната магия и веднага ще пожелаете да зарадвате своите близки с някой специален аромат.

Наслаждавайте се на уханията на парфюми Prouvé и печелете, докато се забавлявате

За да направи чудесните си парфюми още по-достъпни, компанията ги предлага чрез мрежов маркетинг. Тя не разполага с мрежа от стационарни магазини, затова и продуктите Prouvé не могат да бъдат открити по рафтовете на специализираните козметични магазини.

Покупка се осъществява само чрез партньорите на компанията.

Ако решите да станете такъв, ще се сдобиете с възможността да получите чудесна отстъпка от цената и възможност да започнете собствен бизнес.

Предимства на партньорството с Prouvé

Компанията използва редица технически иновации и нови открития в областта на химията, за да направи ежедневието по-вълнуващо, внасяйки в него много повече изисканост и стил.

Освен това, залагайки на парфюмите Prouvé, вие правите забележителна крачка към природосъобразния начин на живот – свеждате до минимум парабените, алергените, SLS и другите вредни вещества и едновременно с това се радвате на неповторими ухания.

Всеки един артикул, произведен от компанията е биоразградим, а опаковката – напълно рециклируема.

Партньорство с водещи автомобилни производители

Компанията притежава и собствена автомобилна програма, изготвена в партньорство с  – един от най-успешните автомобилни производители в Германия. Затова всички бизнес партньори на Prouve могат да се включат в международната програма „Винаги напред“.

Чрез активната си работа за изграждане на свой собствен бизнес, те могат да получат на дългосрочен лизинг различни автомобили от водещи автопроизводители. Всичко е в ръцете на самия партньор. Бъдете предприемчиви, вървете само напред и усилията ви скоро ще бъдат възнаградени!

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here