Пари от интернет – лесно, бързо и приятно

Яндекс толока - пари от интернет през телефона

– Вчера изкарах 200лв
– Е как успя, нали си говорихме във фейса сума време?!?
– Докато си говорихме, от рекламите в блога ми…

Дори и да не обичаме парите, имаме нужда от тях. А какъв по-приятен начин да изкараме пари, от това да печелим докато правим нещо интересно и полезно – или казано по друг начин:

Как да печелим пари от Интернет?

В Benchtalks.com започваме нова поредица от статии, които ще имат за цел да помогнат на хората с афинитет към интернет и социалните мрежи да увеличат своите доходи с приятна „надомна работа“, при това без да променят онлайн навиците си драстично. Ще говорим само за лично изпробвани и доказани методи, които гарантирано работят.

Нека да започнем с това, че да се изкарват пари от интернет не е трудно, особено ако имаме сайт, или пък имаме собствена аудитория (последователи, фенове) във Facebook или друга социална мрежа. За целта не са нужни никакви специални технически умения или програмистки възможности – просто трябва да имаме посещаван сайт, да пишем и разказваме интересно и не на последно място – да изберем правилната онлайн рекламна мрежа. Ако искате да изкарате пари от Интернет онлайн като собственик на уебсайт (т.нар. издатели – на английски publisher), естествено най-правилната стратегия е да си сътрудничите с най-добрите рекламодатели, с най-добрите оферти, в най-добрите рекламни мрежи.

Но пари в интернет могат да се изкарват и без уебсайт или Фейсбук страници.

Не вярвате?

Четете надолу.

Пари от интернет БЕЗ собствен уебсайт

Добре дошли в моя преглед на Yandex.Toloka!

Много от вас искат да знаят дали сайтовете Surveys, GPT и Reward наистина могат да ви донесат пари. Аз лично не предпочитам тези сайтове, тъй като те ви губят времето в сравнение с парите, които правите на тези сайтове или през собствени уебсайтове, фейсбук страници и афилиейт.

Но все пак не всеки има собствен сайт, както и знания и умения да печели от него. Но пък всеки има телефон и малко свободно време понякога, така че тук ще ви представя един сайт, който доказано носи =наистина бързи пари от интернет, макар и да са малко. Ето моят преглед на Yandex.Toloka.

Искате ли да печелите пари от анкети?

Искате ли да печелите пари през телефона в свободното време?

Или търсите дали Yandex.Toloka е измама или законна възможност за печелене на пари?

На първо място, искам да ви поздравя за това, поради вашето старание и, със сигурност, е това е най-добрия начин да се избегнат измами онлайн и да запазите трудно спечелените пари.

Позволете ми да ви помогна да разберете истината за Yandex.Toloka и да ви насоча в правилната посока, за да печелите пари онлайн.

Регистрирайте се в Yandex.Toloka оттук

Преглед На Yandex.Toloka

Име на компанията: Yandex.Toloka

URL адрес на уебсайта: toloka.yandex.com

Включване: Безплатно

Какво Представлява Yandex.Toloka?

Yandex.Toloka е сайт за проучване, който предлага възможност за печелене на пари, като отговаряте на прости въпроси. Yandex.Toloka е като портал за мини проучвания.

Yandex е известна интернет търсачка като Google, но е от Русия. Така че без съмнение е законна и сигурна като компания, но нека разберем дали можете да печелите пари с него.

Платени Задачи:

Единственият начин да печелите пари с Yandex.Toloka е изпълнението на прости задачи или задания, както те обичат да го наричат. Това е малко по-различно от задачите, които ще намерите в други сайтове за проучване или GPT. Това е един вид мини-анкетни въпроси. Тези задачи са доста лесни и не изискват много време за изпълнение.Toloka - пари от интернет без сайт

Платените оферти са един от най-лесните начини за печелене на пари. Просто трябва да следвате инструкциите, приложени към всяка оферта. Важно е да следвате инструкциите за всяка задача, за да получите заплащане.

Друго нещо, което трябва да отбележите, че Yandex.Toloka, предлага задачи според вашия рейтинг и ниво на умения. Като изпълнявате заданията си с точност и умения, рейтингът и уменията ви се покачват или обратно. Качественият отговор и последователността при изпълнение на задачите са от съществено значение.

Препоръчайте Приятел:

Yandex.Toloka има програма за препоръчване на приятели, където можете да споделите връзката си с препоръки с други хора и когато някой се присъедини през вашата връзка, получавате 5-20% от доходите си за цял живот.

Ако поканите хора от Русия, Узбекистан и Беларус, ще получите около 20% комисионна, а за други държави получавате само 5% комисионна.

Отделно от това, ще получите комисионна само за първия месец, така че определено лоша програма за препоръчване и не очаквайте много от тяхната програма за препоръчване.

Как плащат от Yandex.Toloka?

Yandex.Toloka ви дава много възможности да изтеглите парите си.

 • Paypal
 • Yandex money
 • Payoneer
 • Skrill
 • Papara

Минималното изплащане за теглене на парите ви е различно за различните процесори за плащане, но сумата е изключително ниска.

За Paypal можете да изтеглите най-малко $ 0,02 веднъж седмично,  и  поне $ 1 за следващото последователно теглене.

За Skrill това са 1 $ веднъж седмично и 5 $ за следващото последователно теглене.

За Payoneer това са 20 долара.

Колко Пари Можете Да Спечелите?

Сумата на парите, които можете да направите, зависи от вас. Колкото повече време прекарвате в Yandex.Toloka, толкова повече пари печелите.

Но лично аз не мисля, че е добра алтернатива да печелите прилични пари. Както обсъждах, има много ограничен потенциал за печалба с неговата програма за насочване. Задачи или задачи могат да ви донесат $ 0,10 – $ 1.

Но пък минималният праг е само 0,02 щатски долара.

Кой Може Да Се Присъедини Към Yandex.Toloka?

Yandex.Toloka е достъпен в целия свят и всеки може да се присъедини към него. Всеки на възраст от 13 години може да се присъедини към сайта, но за да изтеглите доходите си в PayPal, трябва да имате 18 години.

Paypal има възрастова граница от 18 години, под 18 години не може да има сметка в Paypal.

Процедура За Регистрация

В днешно време, когато всяка онлайн платформа прави процедурата за регистрация много лесна и безпроблемна за по-добро потребителско изживяване, Yandex.Toloka не прави изключение. Когато кликнете върху бутона „Присъединяване“, трябва да попълните регистрационната форма и да дадете своя телефонен номер за кода за потвърждение.

Също така, трябва да се регистрирате за акаунта в Yandex, той също така създава автоматичен имейл, използвайки вашето потребителско име, за да бъде част от Yandex.Toloka, което според мен е напълно ненужно.

Плюсове И Минуси На Yandex.Toloka

Предимства:

 • Налично в световен мащаб, всеки може да се присъедини към него.
 • Прости задания
 • Нисък минимален праг
 • Много предложения
 • удобни опции за плащане

Минуси:

 • Много нисък потенциал за печалба
 • Много лоша афилиейт програма

Yandex.Toloka измама ли е?

Yandex.Toloka не е измама, но има много ограничен потенциал за печалба. Той има само една възможност за мини-задачи или задачи, които се плащат много ниско за повечето страни. Изплаща се добре само на Русия.

Регистрирайте се в Yandex.Toloka оттук

 

Представената по-долу информация вече не е актуална

В днешния материал ще разкажем за MediaVenus, една от добрите рекламни мрежи, достъпни за българските собственици на уебсайтове (издатели).

Тази рекламна мрежа стартира преди 3 години – през 2014 г., и за този кратък период от време тя се превръща във водеща онлайн мрежа с включени над 110 000 издатели и рекламодатели в над 255 държави и 50 езика по целия свят. Това е наистина впечатляващ растеж.

Кои са MediaVenus?

Как да изкарам пари от Интернет - MediavenusОснована от Лондон в Обединеното кралство, MediaVenus е част от групата онлайн рекламни мрежи Leadbit. Мрежата предлага богат избор от различни рекламни формати, включително джаджи за „native ads“, както и традиционните рекламни банери. В последно време MediaVenus поставя все по-сериозен фокус върху рекламните елементи, оптимизирани за мобилни устройства.

Целта на всички тези джаджи, както вероятно се досещате, е те да могат да бъдат по-лесно разположени почти навсякъде на почти всеки уебсайт. В случая с native ads например се препоръчва поставянето под статията за максимална печалба. Една от по-новите опции в системата е избора на изскачащи реклами (pop-up и pop-under). Те генерират по-голяма видимост и са оптимизирани за по-висока скорост на кликване.

Вместо да се съсредоточава върху някоя ниша или върху някой географски регион, MediaVenus поема общ подход към глобалния пазар. Рекламната мрежа покрива 250 държави и рекламите в нея насочват потребителите към почти всички пазари, включително продукти за красота и здраве, аксесоари, запознанства, мобилни услуги, електроника, печалба онлайн и хазарт (където е позволено от закона). В мрежата има ориентирани към възрастни (18+) реклами, но винаги можете да се откажете от тях, ако не са подходящи за уебсайта Ви.

Как да се включа в MediaVenus?

За да отговаряте на условията за включване като издател в MediaVenus (т.е. да изкарвате пари онлайн 🙂 ), уебсайтът Ви трябва да привлича минимум 500 уникални посетители на ден. Макар и да не е строго задължително, има поле при добавяне на нов уебсайт към профила ви, за да се осигури достъп на посетителите до решение за външно проследяване на статистическите данни за сайта, като Google Анализ. MediaVenus казва, че това ще ускори процеса на одобрение.

Главното табло за управление е достатъчно лесно и интуитивно, и предлага всички основни навигационни връзки, разположени в горната лента с инструменти. Тук ще имате достъп до уебсайтовете си, статистика, новини, билети, баланс и профил.

Ще забележите, че няма директна навигационна връзка, за да прегледате наличните оферти и рекламодатели, нито има линк за генериране на рекламния Ви код. Това е така, защото всяка джаджа трябва да е специфична за сайта. След като добавите уебсайта си в профила си, ще имате възможност да генерирате своята джаджа. Изберете между реклама на базата на CPC и банер базиран на CPM.

В допълнение към рекламирането, базирано на CPC и CPM, рекламата от тип pop-under е също достъпна чрез мрежата. Видеоклиповете с интерактивно съдържание с автоматично отваряне също скоро ще бъдат достъпни чрез MediaVenus.

В зависимост от това, което изберете, можете след това да конфигурирате рекламния банер или джаджа. Това включва избора на формат (като например кой шаблон за приспособление за приспособление за естествено рекламиране, който искате да използвате), посочващ дали искате да показвате 18 или повече реклами, независимо дали искате да покажете логото (приходите на клик обикновено са по-високи ако го направите) и т.н.

След като джаджата е генерирана, остава просто да поставите JavaScript скрипта в кода на вашия уеб сайт.

Как плащат MediaVenus?

Как ще си получа парите?

Естествено, че това е най-важния въпрос. Една от най-привлекателните екстри от работата с MediaVenus като издател е, че не само можете да се радвате на седмични плащания (да – плащат всяка седмица), за да поддържате постоянен поток от доходи, но минималният праг за изплащане е само 15 долара. Това означава, че дори по-малките издатели могат да продължат да генерират приходи и да накарат тези пари обратно да популяризират повече кампании за още повече пари. Делът на приходите на издателя е много щедър, а плащанията могат да се изплащат чрез PayPal, банков превод, Paxum, e-Payments, Capitalist или WebMoney.

Всеки профил е назначен и за конкретен мениджър, така че винаги ще бъдете в контакт с едно и също лице, независимо от вашите проблеми. Това включва многоезична поддръжка, която съответства на глобалната стратегия на мрежата.

В MediaVenus може да се регистрирате ТУК.

А какво е вашето мнение за Mediavenus и печелето на пари от Интернет?

1 мнение

 1. Обичам да стоя да разглеждам какво има в фейсбука и чета и пиша също така и да качвам снимки

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here