5 подаръци за Нова година, с които ще впечатлите околните

1305
Подаръци за Нова година

Подаръците за коледните празници и Нова година винаги са заредени с магия

Всеки от нас усеща кога със сигурност наближават коледните празници. Това се носи във въздуха и еуфорията ни обхваща неусетно, независимо дали сме планирали да харчим пари за подаръци или предпочитаме да сме по-скромни.

Жестовете, които избираме по това време на годината, наистина носят по-особена енергия. Цялата тази магия се крие във вярата в чудеса, в топлината, която символизира домашното огнище и събиранията с обичаните от нас членове на семейството. Приятелите ни също не правят изключение, защото често те са като част от голямата ни фамилия и без тях не можем да се представим живота.

Разбира се, че бихме искали да изненадаме приятно всеки един от тези хора. Ето как може да стане това:Вино за нова година

  1. Чаша за кафе или вино с поздравителен надпис

Не си мислете, че това е тривиален подарък, защото той създава атмосфера и подсилва уюта, духа на светлите дни около Коледа и Нова година. Има огромна разлика в това да си сипеш кафето или напитката в обикновена чаша или такава с лично послание, която изглежда като сувенир. Чашата може и да е термо, което ще е от полза за всички, излизащи навън по път за работа с любимия си чай или кафе.

  1. Златна паричка за питката на трапезата

Традицията изисква на трапезата да има питка, замесена у дома, която да бъде разчупена в първите минути на новата година. В нея разбира се поставяме паричка, а който отхапе парчето, където тя е попаднала, се смята за голям късметлия. Би било прекрасно питката да съдържа паричка, предназначена специално за целта и със златно покритие.

  1. Родословно дърво със снимки

Подарък родословно дървоЕдин подарък за Нова година, който ще остане като спомен във вечността. Поколенията ще си го предават едни на други и ще си разказват интересни истории за всеки, който стои на снимките. Ако не разполагате с време да го изработите сами, може да се доверите на сайтовете за подаръци.

  1. Сет за сирена или вино

Чудесно допълнение към празника, ако дадете приноса си за една по-изискана и стилна вечер. Аксесоарите, с които режете обичаните сирена за мезе или отваряте бутилката с вино, никак не са без значение, а рядко се сещаме да си ги закупим. Те са отличен подарък за Нова година.

  1. Шо-ко-лад

Магическа дума, която отваря врати не само на празници. Ако искате да бъдете в синхрон с новогодишния купон, изберете лакомства според вкуса на получателя и ги поднесете в ефектна кошница, допълнени с бутилка питие.

Разгледайте още подаръци за Коледа от Подари с любов.

Обичам да пиша на семейни теми, всичко свързано със семейството и децата ме вълнува и интересува. Любими са ми филмите по действителен случай. И естествено, като всяка дама, понякога залитам на шопинг тематика :).

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here