Лего за подарък

LEGO за подарък

Когато родителите търсят играчки за подарък на своето дете,  те буквално могат да се изгубят в магазина за детски играчки.

Нека помогнем на родителите с тази статия да навигират в избора на играчки.

Според нас, един добър избор за подарък са Лего конструкторите, те са не само забавни, но и развиват сръчността, ловкостта и креативното мислене на децата. Разбира се, че има Лего комплекти, които са за различни възрастови групи.

Идеи за подарък ЛЕГО

Днес ще разгледаме идеи за Лего подарък за деца до дванадесет години.


Промоции на ЛЕГО за подарък


Да повторим, като родители може да харесвате други играчки за подарък за детето си, но със сигурност Лего дава часове забавление и ангажираност на едно дете.

Другият голям плюс, което винаги прави тези конструктори идеални за подарък, е, че има различни ценови граници. А това означава, че Лего могат да си позволят за подарък и родители с по-скромни финансови възможности.

Независимо дали избирате малък модел или сложен конструктор Лего, то това винаги е отлична  идея за подарък.

И още нещо!

Не забравяйте, че възрастовият диапазон на Лего може наистина да варира в зависимост от уменията на децата Ви.  Например, по-сложно Лего може да се подари на дете, което  е малко по-напреднало като умения, а и това е чудесен начин да прекарате времето си заедно с него и да му помагате да се учи и да прави нещо със собствените си ръце!

Малките деца обичат да са горди и да имат похвала, когато завършат едно от своите творения Лего!

LEGO DUPLO

LEGO Duplo промоция

Серията Duplo на Лего е най-добрият избор за малки деца. Моделите са подходящи и частите са големи, което е чудесно за по-слабо развитите фини двигателни умения на малките деца.

Модел Лего „Креативен сладолед“ (Lego Duplo Creative Ice Cream)

Този комплект за сладолед е подходящ за деца на възраст от 1 до 3 години. Те ще могат да си играят със сладолед и да правят различни комбинации. Малките конуси са възхитителни и ярките цветове привличат малките. Това са по-големи блокчета за сглобяване, които са идеални за игра на тази възраст.

Модел „Мики и Мини – рожден ден“ (Lego Duplo Mickey & Minnie Birthday Train)

Комплектът е идеален за деца на възраст от 1 до 4 години. Всяко дете обича тези сладки мишоци на Дисни. Това е чудесно  занимание както за момчета, така и за момичета!

Модел „Моите първи автомобили и камиони“ (Lego Duplo My First Cars and Trucks)

Малките деца ще се влюбят в този конструктор. Особено момчетата, които искат да сглобяват и да разглобяват коли и камиони. Лего прави децата още по-креативни с тези ярки части за коли и камиони! И дори има малка бензинова колонка.

Модел „Моята първа ферма“ (Lego Duplo My First Farm)

Супер подарък за малки момичета и момчета особено ако те обичат да си играят с животни. Също така е добър начин за възпитанието на малките деца. Важно е те да се научат да се грижат за животните. Препоръчва се това Лего  за деца на възраст 1 и дори до 5 години.

Модел „Супермен със сгради и кола“(Lego Duplo Superman Building Set)

Подарък-изненада за децата, защото е със супергерой. Това е забавен начин за тях да играят и е идеален за деца от 1 до 5 години.

Подарък Lego за деца над 5 години

LEGO за деца 5-7 години

След Дупло има вече и Лего за подарък за деца от  5 до 7 години. Тези конструктори изискват малко повече сръчност и координация на ръцете, за да се сглобят. Всички деца са различни и все пак има богат избор за подарък Лего.

Модел „Създаване на животни“(Lego Creator Park Animals)

Тук частите са по-малки и са много повече. Въпреки това, те все още са цветово кодирани в по-голямата си част и идват предварително опаковани с всички блокчета за всяко отделно животно. Това е чудесно за любителите на животните на възраст от 5 до 7 години.

Модел „Животни от тропическите гори“ (Lego Creator Rainforest Animals)

Да, още един интересен конструктор и е пак за хлапета на възраст от 5 до 7. Забавните ярки цветове на папагала са просто очарователни.

За момченцата са подходящи Лего конструкторите с пожарна кола Lego City Fire Ladder Truck и с булдозер Lego Juniors Work Truck. Малчуганите могат да бъдат зарадвани с няколко различни превозни средства и това да им развихри въображението! Пожарната кола винаги е хит за момчетата – всеки на тези години иска да е пожарникар. Има по-високо ниво на трудност за сглобяване и това може да доведе до затруднения. Родителите да идват на помощ!

Подарък Lego за деца над 8 години

LEGO за деца над 8 години

Последната възрастова група, за която правим предложения за родителите  да изберат Лего за подарък, е от 8 до 12 години. Става дума за по-трудни за сглобяване модели, но наистина и децата са вече по-големи и ще могат да се справят с новото предизвикателство..

Модел „Кораби за дълбоководно проучване“

Lego City Deep Sea Exploration Vessel

Това Лего е идеално за подарък за деца на възраст от 7 до 10 години, които започват да проявяват интерес към света. Нивото на уменията при сглобяването му е много по-високо, но усещането  е страхотно!

Модел „Къщичка на дървото“

Lego Creator Treehouse

Това е перфектен подарък за деца на възраст от 8 до 12 години, които все още живеят с чудния свят на приказките. Все пак парчетата са малки и сложни, така че това е призив за помощ от родителите..

Модел „Космическа писта“

Lego City Space Port

Децата на възраст от 7 до 10 години ще се влюбят в този модел Лего, ако го получат за подарък особено тези, които са обсебени от космоса и космическите кораби!

Модел „Междузвездни войни и Дарт Вейдър“

Lego Star Wars Darth Vader

Това са Лего конструктори с оръжия! Препоръчват се за възраст от 9 до 12 години. Те също са малко по-различни от нормалните Лего конструктори, които са с модули на парчета, но децата ги обичат много, защото са от филма „Междузвездни войни“!

Модел „Супергерои“

Lego Superheroes

LEGO® Super Heroes - Подводницата на Batman™ и подводната битка 76116Децата, които обичат супергероите, ще харесат този Лего модел, ако го получат за подарък, той е с различни фигурки и забавни автомобили. Отново е с оръжия, но е супер за възрастовата група от 9 до 12 години.

Има много видове и серии Лего, които са страхотни дори и за възрастни! Но вярваме, че нашите съвети за детски подарък Лего Ви допаднаха.

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here