Какво отива на високи мъже?

Дрехи за високи

Вече дадохме съвет на слабите и на едрите мъже как да се обличат, за да подчертаят плюсовете и да прикрият несъвършенствата на структурата си и днес ще ви представим предложенията ни за високите мъже, които често са изправени пред истинско предизвикателство, когато искат да изглеждат добре.

Какво разбираме под висок мъж

На Запад, мъжете с ръст 190 см и отгоре се смятат за високи, докато в другите части на света летвата е снижена и всичко над 180 см попада в категорията „висок“.

Плюсове и минуси на високото тяло

Като цялото няколкото сантиметра отгоре обикновено са предимство за един мъж, особено когато става дума за облекло. Все пак и високите мъже могат да бъдат изправени пред трудности, когато става дума за облекло, особено по отношение на дължината.

Какви дрехи за високи – размер?

Две правила има тук – избягвайте дрехи, които са ви големи и ще ви висят като на закачалка или твърде тесни, в които ще изглеждате като голямо дете с умалели дрехи.

Ризите трябва да са достатъчно дълги, за да можете да ги напъхате в панталоните, дори и да нямате навика да ги носите така. Освен това избягвайте късите якета и предпочетете връхни дрехи с дължина малко под коляното. Саката или блейзерите с две копчета са по-добрият избор за вас от тези с три, които допълнително ще издължат тялото ви. Правите крачоли на панталоните и дънките, са за предпочитане пред стеснените в долната част. Изберете панталони със средно висока талия, ако сте по-едър, но никога с висока талия.

Не носете панталони с висока талия!

Цветове и десени

За щастие за високите мъже няма много правила, към които да трябва да се придържат по отношение на цветовете и десените. С други думи, можете да носите почти всичко, което искате. Само че гледайте да смесвате цветовете, а да не сте в един цвят от главата до петите, което, логично, издължава силуета. Контрастните цветове ще ви разбият визуално, така че е идеален вариант чифт панталони и риза в различен цвят.

За да балансирате височина и ширина, имайте предвид, че вертикалните ивици, противно на общоприетото схващане, правят човек по-едър. Чувствайте се свободни да експериментирате с щампите.

Когато става въпрос за аксесоари, по-широките колани и вратовръзки са по-подходящи за вас. При обувките избягвайте токовете, а спортните обувки с квадратна или кръгла форма ще ви помогнат да балансирате дължината на крака. Изберете си и не твърде обемна прическа.

Бърз списък – какво отива на високите мъже

  • Двойно прехлупени сака и якетаДрехи за високи хора
  • Поло яки при блузи и пуловери
  • По-широки вратовръзки и колани
  • Ушит по поръчка костюм
  • Палта точно под коляното с колани
  • Блейзери с две копчета и дължина до ханша
  • Прави панталони и дънки

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here