Пола с флорални мотиви – едно наистина романтично попълнение в гардероба на всяка жена

Рокля с цветя

Една от най-романтичните части от облеклото на всяка дама е прелестната пола на цветя. Повечето мъже споделят, че намират жените, облечени така за много привлекателни. Но когато става въпрос за съчетаване на такава пола с другата част от облеклото, често пъти изборът не е лесен. Сега ще видим какво препоръчват стилистите по този въпрос.

Цветната пола с флорални мотиви може да се носи от жени на всякаква възраст. Погрешно се счита, че с напредването на възрастта, дамите трябва да изоставят тази прелест, тъй като тя е подходяща само за млади момичета. Всъщност, единственото, което в случая има някакво значение е големината на мотивите.

Рокли с флорални мотивиАко облечете пола на големи, ярки цветя, контрастът ще визуално ще увеличи бедрата и ще намали ръста. Ето защо, по-закръглените дами е добре да избират поли с по-дребни цветя и без големи контрасти в принтовете. А за да компенсирате визуалното намаляване на ръста, съчетайте полата с обувки на висок ток.

Полата на цветя може да се съчетае прекрасно с бяла блуза или такава, която е издържана в нюанси, сходни с тези на полата.

Особено романтичен вид ще придобие всяка дама, ако избере блузка, изработена от лека, дантелена материя, която да засили ефирността и да добави още повече женственост.

За по-непретенциозен вид и, разбира се, според сезона, цветната пола може да се комбинира с широк, плетен пуловер или блузон. В този случай обувките могат да бъдат дори спортни. Подобна визия придава младежки вид дори и на по-зрели дами.

Много модерна и ефектна, макар и необичайна, е комбинацията между цветна пола и дънково горнище.

Още един оригинален контраст е съчетанието между романтична пола на цветя и кожено яке, бюстие, колан или обувки с шипове. Ако искате да привлечете внимание и интерес, заложете на това.

Напоследък е много модерна и комбинацията от две поли с различна дължина, като долната е по-дълга и изработена от ефирна, прозрачна материя.

Източник: https://kapere.com/magazine

 

ВАШЕТО МНЕНИЕ

Please enter your comment!
Please enter your name here